polemizowalbymwiesz, w tej chwili (od dobrego roku) latwiej jest "zdobyc" roota w osx niz w dowolnym linuksie a nawet windows. systuacje ratuje jedynie stosunkowo mala ilosc makow
eot - po prostu kazdy wie swoje
Szukaj
polemizowalbymwiesz, w tej chwili (od dobrego roku) latwiej jest "zdobyc" roota w osx niz w dowolnym linuksie a nawet windows. systuacje ratuje jedynie stosunkowo mala ilosc makow
eot - po prostu kazdy wie swoje
Siedziałem wczoraj przez trzy godziny w sklepie Apple bawiąc się wszystkim co popadnie, w tym iPhonem. Nie mam już wątpliwości, że to świetna technologia i coś, co zostało stworzone z głową (tj. pracę umysłową wykonali inżynierowie, a nie przerzucili ją na użytkowników
.
Zbigniewie
nie jest to co prawda odkrywcze dla kogos kto maca zna od dawna ale z pewnoscia przyda sie takie info pecetowcom niedowiarkom.
to chyba swietny pomysl by sprawdzic we wlasnych rekach. moze dobrze by bylo gdyby rozmowcy przekonani o swoich racjach poszli w twoje slady![]()
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Hehe, wiem, że moja wypowiedź zabrzmiała wręcz "czysto-konsumersko", ale z całym przekonaniem jako inżynier przyznam, że produkty Apple są zajebisteI nie chodzi tylko o to, że mają ładne wzornictwo i ładnie pląsają na ekranie ikonki. Są one zrobione naprawdę z głową, jeżeli chodzi o interaktywność i wykorzystane technologie - zarówno sprzętowe, jak i soft. A iPhone to już zupełny odjazd - nie wiem czemu się nim wcześniej nie zainteresowałem
W Stanach chyba co druga osoba chodząca po ulicach większych miast ma albo ten telefonik albo inny produkt Apple - choćby iPoda czy laptopa. A przecież mają do wyboru wiele innych, pewnie też tańszych produktów.
PS.: Nigdy nie byłem jakimś gadżeciażem i nie latałem za nowościami, ale na gwiazdkę sobie sprawię telefonik od producenta jabłek zza oceanu![]()
![]()
To już pewne jak to, że w tym roku znowu górale pokłócą się o trasy zjazdowe na Gubałówce
![]()
no to wspolczuje rodzinie
w apple wpada sie raz a potem.... szkoda gadac
aparat foto przy tym to pikus, latwiej sie zmienia marke
pozdro
olo
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
To oczywiście żart, choć osx dopiero teraz doczekał się polskiej wersji w leopardzie. Mi podoba się funkcja TimeMachine są filmiki na stronie firmowej, robi wrażenie. Tylko jak taka funkcja musi obciążać zasoby systemowe?
SB900
Skontaktuj się z nami