Szukaj
Na ba - Olo to stary wyjadacz i fachura, trudno żeby wyglądały źle. A gloss w imaczu po kalibracji ma ponoć średnie odchyłki dE na poziomie 1, przy czym sam panel - tak na pierwszy rzut oka - wygląda naprawdę przyzwoicie (szczególnie w porównaniu z padliną w Cinema Display-ach).
Ostatnio edytowane przez Czornyj ; 06-11-2007 o 17:01
posmiejmy sie jeszcze
znaczy pokontynuujmy))
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Pozwole sobie wkleić link ze strony Cortland-u (Firma która zajmuje się sprzedażą komputerów Macintosh firmy Apple) - do poczytania.
http://www.idg.pl/news/129623.html
lub
www.cortland.pl
Mam wrażenie że "Microsoft" strzelił sobie w stopę
Nie wyobrażam sobie pracy 8 godzin w programach graficznych, (nie mam na myśli Corela) na PC.
Pozdrawiam, Danel
samek
dobrze prawisz![]()
cały pomysł jest niedorzeczny i niczego nie udowadnia, jeśli już testować to np, można sprawdzid ile czasu zajmuje rendering na takiej samej aplikacji na dwóch platformach na komputerach o tych samych lub podobnych parametrach - tylko że po co?
Twój pomysł na robienie jakichś pokazików slajdów na czas, na programach dla kolorowej młodzieży jest co najmniej niezrozumiały - ja mam do tego after effect i jest mi z nim dobrze zarówno na win jak i na macOS.
nie niedorzeczny tylko niezrozumialy dla ciebie
zapytales czego nie zrobisz na pc to ci napisalem.
nie sa to pokazy dla kolorowej mlodziezy bo na przyklad taki malo kolorowy gosc jak ja zarabia na tych pokazach czysta zywa gotowke w przyjemny sposob.
na pc bym ich po prostu nie zrobil bo pewne efekty iworksa uzyskiwane klikiem we flashu czy czymkoliwek innym dzialajacym rowniez na pc wymagaja ode mnie kilku ladnych godzin.
tak wiec zanim ocenisz moj zamiar jako bezsensowny doczytaj o prostym tanim sofcie makowym
wejdz na apple.com i sprawdz ile czasu ci zajmie zrobienie tych efektow.
btw
dla mnie bez sensu jest obliczanie czasu renderingu czy czegos tam bo po cholere mi zabawa w renderowanie niekolorowej nierzeczywistosci dla niekolorowej mlodziezy!!!))))
to co sprawdzimy sie w tym czy miekniesz))))))
olo
Ostatnio edytowane przez rabijki ; 06-11-2007 o 20:48
Skontaktuj się z nami