Close

Strona 5 z 371 PierwszyPierwszy ... 345671555105 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 3702
    Zbanowany
    Miasto
    Pogranicze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta

Ostatnio pod wpływem impulsu chwili o mało nie kupiłem sobie starego imaca 24" (były w promocji, tylko na szczęście sprzedawca w iSpocie nie chciał mi dać rabatu), ale tamten miał matrycę normalną. Tego z błyszczącą nie kupiłbym na pewno.
    Jeszcze będziesz tego żałował...

Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez samek Zobacz posta
    No to po ptokach - jaki gloss jest każdy wie.
    A foty wypuszczone z glossa Ola wyglądają bardzo dobrze.
    I o to chodzi.
    Na ba - Olo to stary wyjadacz i fachura, trudno żeby wyglądały źle. A gloss w imaczu po kalibracji ma ponoć średnie odchyłki dE na poziomie 1, przy czym sam panel - tak na pierwszy rzut oka - wygląda naprawdę przyzwoicie (szczególnie w porównaniu z padliną w Cinema Display-ach).
    Ostatnio edytowane przez Czornyj ; 06-11-2007 o 17:01

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    Na ba - Olo to stary wyjadacz i fachura, trudno żeby wyglądały źle. A gloss w imaczu po kalibracji ma ponoć średnie odchyłki dE na poziomie 1, przy czym sam panel - tak na pierwszy rzut oka - wygląda naprawdę przyzwoicie (szczególnie w porównaniu z padliną w Cinema Display-ach).
    No ba.

Spoko - poprawili displeje w iMakach to i w CD poprawią. I wstawią za szybkę
    Ostatnio edytowane przez Czornyj ; 06-11-2007 o 17:01

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vadim Zobacz posta
    Jeszcze będziesz tego żałował...

Pozdrawiam
    Nie będę Za tą kasę mógłbym teraz łyknąć Spectraview 26" (fullwypas - bez szybki!) i jeszcze zostałoby na kolorymetr...

Domyślnie

posmiejmy sie jeszcze

znaczy pokontynuujmy))
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Pozwole sobie wkleić link ze strony Cortland-u (Firma która zajmuje się sprzedażą komputerów Macintosh firmy Apple) - do poczytania.

http://www.idg.pl/news/129623.html
    lub
    www.cortland.pl

Mam wrażenie że "Microsoft" strzelił sobie w stopę
    Nie wyobrażam sobie pracy 8 godzin w programach graficznych, (nie mam na myśli Corela) na PC.

Pozdrawiam, Danel

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Danel Zobacz posta
    ...Mam wrażenie że "Microsoft" strzelił sobie w stopę...
    To już nie pierwszy raz. Była sytuacja gdy się okazało, że pakiet Office chodził lepiej na maku niż na windzie - chyba to dotyczyło wersji 2004.

Domyślnie

samek
    dobrze prawisz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rabijki Zobacz posta
    ikonay

zrob pokaz ze zdjec taki jaki mozna na macu z wykorzystaniem darmowego iLife i smiesznie taniego iWorks za pomoca PC.

pokaz mi taki z muzyka PLISSSSSS!

mozemy se zrobic zawody na podcasty na zywo robione:
    powiedzmy 50-100 zdjec dowolna tematyka i masz zagiac tak zeby wygladalo na produkcje rodem ze studia multimedialnego, a nie jak power point.

proponuje czas 45 minut co ty na to? dasz rade?

olo
    cały pomysł jest niedorzeczny i niczego nie udowadnia, jeśli już testować to np, można sprawdzid ile czasu zajmuje rendering na takiej samej aplikacji na dwóch platformach na komputerach o tych samych lub podobnych parametrach - tylko że po co?
    Twój pomysł na robienie jakichś pokazików slajdów na czas, na programach dla kolorowej młodzieży jest co najmniej niezrozumiały - ja mam do tego after effect i jest mi z nim dobrze zarówno na win jak i na macOS.

Domyślnie

nie niedorzeczny tylko niezrozumialy dla ciebie
    zapytales czego nie zrobisz na pc to ci napisalem.
    nie sa to pokazy dla kolorowej mlodziezy bo na przyklad taki malo kolorowy gosc jak ja zarabia na tych pokazach czysta zywa gotowke w przyjemny sposob.

na pc bym ich po prostu nie zrobil bo pewne efekty iworksa uzyskiwane klikiem we flashu czy czymkoliwek innym dzialajacym rowniez na pc wymagaja ode mnie kilku ladnych godzin.

tak wiec zanim ocenisz moj zamiar jako bezsensowny doczytaj o prostym tanim sofcie makowym
    wejdz na apple.com i sprawdz ile czasu ci zajmie zrobienie tych efektow.

btw

dla mnie bez sensu jest obliczanie czasu renderingu czy czegos tam bo po cholere mi zabawa w renderowanie niekolorowej nierzeczywistosci dla niekolorowej mlodziezy!!!))))

to co sprawdzimy sie w tym czy miekniesz))))))

olo
    Ostatnio edytowane przez rabijki ; 06-11-2007 o 20:48

Strona 5 z 371 PierwszyPierwszy ... 345671555105 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów