Szukaj
Podobają się obydwa. Ładne delikatne kolory. Na pierwszym miejscu jednakowoż stawiam dwójkę.
Z wiadomych dla mnie względów – jest chociaż kawałek wody.
Powodzenia w plenerze.
Ja niestety mam przerwę w wystawianiu zdjęc (oddałem aparat do czyszczenia po ostatnim pechowym plenerze).
Nikon D3 D300s D500 + dużo chęci i mało czasu.
Pozdrawiam Marek
Grupa FOTOKUJAWY
www.frontera.com.pl
Jedyneczka fajna troszku szkoda nieba ,ale spoko jak trzba bedzie to pewnie bombel wstawi chmureczke![]()
![]()
,
aaaaa i troszku leci w prawo.Ale sie podoba.
Na dwojce jak dla mnie to troszku za bardzo podbity kontrast.
Pozdro......
![]()
Harb, zdjęcia są dobre. Nie brakuje, ani koloru, ani kontrastu i niebo jest błękitne, ale..................................... wstańże Ty wreszcie raz wcześnie rano, albo wybierz się w innej urokliwej porze na plenerek, bo Twoje fotki sugerują, że fotografujesz tylko w okolicach około południowych i to w pełnym słońcu.![]()
NIKON
לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował
Jedynka ładna i dobrze skomponowana, dwójka mi się mniej podoba bo chaotyczna, zabałaganiona i brak jej konkretnego tematu. I zbyt mocne kotrasty.
Ale jedynka bardzo udana..![]()
nie Davidzie to sa fotki sprzed tygodnia z ostatniego spaceru ,lub inaczej z ostatniego slonecznego dnia na wybrzezu niestety dnie zrobily sie deszczowe i pochmurne a ja nie lubie braku slonca
A jak jest ani słonecznie, ani deszczowo, ani mgliście. Ale jest po prostu szaro. Nie ma nastrojowej mgły, widoczność nawet OK, ale po prostu szaro i szaro. Niebo jednostajnie szare, drzewa jednostajnie szare, ziemia szara, ludzie szarzy, twarze szare, charaktery szare, wszystko szare jak szara karta. To wtedy jakie krajobrazy się robi?
jedynka i tylko jedynka, ładnie kadrowane, trochę ostre światło.
Skontaktuj się z nami