dziekuje wszystkim za oceny
Czarku-dziekuje za pozytywa,cenie sobie Twoja opinie
Bombel ,zdopingowales mnie -poslucham Twoich rad,dziekuje za pozytywa i wyczerpujacy komentarz miło ze podoba sie
pozdrawiam![]()
Szukaj
dziekuje wszystkim za oceny
Czarku-dziekuje za pozytywa,cenie sobie Twoja opinie
Bombel ,zdopingowales mnie -poslucham Twoich rad,dziekuje za pozytywa i wyczerpujacy komentarz miło ze podoba sie
pozdrawiam![]()
skrzat -przepraszam ze dopiero teraz ,pytalas o te drogę- jest to droga do Wisloujscia przy ujsciu Martwej Wisły po stronie Westerplatte
Dzięki wielkie Harb, myślę że za radą Bombla pokażesz nam tą drogę jeszcze nie raz w innych równie ciekawych i pięknych ujęciach.
Pozdrawiam.
NIKON - system
1 Bardzo ładna, szkoda tylko, że liście z góry, z korony buków (bo chyba są to buki) opadły. Wspaniale wygląda główny motyw - droga z otoczaków, ale mogłeś jeszcze spróbować z poziomym kadrem mniej drogi więcej drzew.
2 Też ładna ale chyba za bardzo wyostrzona i chyba za dużo saturacji.
Jedynka też bardziej mi się podoba, ale drugie takze bardzo dobre !![]()
Skrzat-postaram sie to zrobic zimą
jurekb-probowalem ! poziomy kadr nie wnosi nic ciekawego ,co do lisci masz racje trzy tygodnie wczesniej drzewa zapewne byly w calej swej krasie
prz3mo-dzięki za pozytywną opinię
pozdrawiam
Ja wybieram 1-ke, bardziej klarowna w odbiorze z ladnymi kolorami i w "klasycznym kadrze"...na dwojce jakos..no nie wiem za duzo wszytskiego,ale ja tak juz mam,ze lubie prosto
Pozdrawiam
Czesc, Serwus, Strzalka, Witka, Siema, Elo, Hej, Jak tam? - mowi Rafał
z ust mi to wyjąłeś
zdjęcie jest ładne, ale wyobraziłem sobie spacer pod konarami
tam, przy zakręcie z poboczem obficie zakrytym listowiem
harb spróbuj wykadrować mały kwadracik (zaczynający się od podstawy drzewa a kończący się w połowie jego wysokości) - cukiereczek
PS
ależ przepiękna aleja i ten bruk, koniecznie trzeba tam powołać rezerwat
Jedynka podoba się bardzo, gdyby jeszcze niebo było ciekawsze...
Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog
Skontaktuj się z nami