Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 33

Wątek: Droga

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

To ja zamieszam...

Jedynka jest ładna ale ja zaczęłabym kadr w miejscu gdzie zaczyna się cień.... i jeśłi byłoby to możliwe bardziej wyesponowałabym zakręt (nie wiem na ile klarowne jest to określenie..?)

Dwójka - ja mam bzuma na punkcie wody w kadrze i tutaj mam jej za mało, takie mam odczucie jakby mnie ktoś w konia robił - tzn była gdzieś woda w ładnej scenerii a tutaj zamiast całej wody mam tylko dwa litry z tej rzeki
    "Nie istnieje takie zdjęcie, którego nie można było zrobić lepiej" - ja
    Mój niekomercyjny link

Zima już nam się "zaczeła" więc mam nadzieję, że nie będziemy długo czekać.
    NIKON - system

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jm Zobacz posta
    To ja zamieszam...

Jedynka jest ładna ale ja zaczęłabym kadr w miejscu gdzie zaczyna się cień.... i jeśłi byłoby to możliwe bardziej wyesponowałabym zakręt (nie wiem na ile klarowne jest to określenie..?)

Dwójka - ja mam bzuma na punkcie wody w kadrze i tutaj mam jej za mało, takie mam odczucie jakby mnie ktoś w konia robił - tzn była gdzieś woda w ładnej scenerii a tutaj zamiast całej wody mam tylko dwa litry z tej rzeki
    witaj Jolu -dokonywałem roznych podchodow do jedyneczki poniewaz nie ukrywam ze bardzo mi się podoba ,ale nic innego mnie nie odpowiada -oparlem całą konstrukcję tej fotki na jej prostocie na tym charakterystycznym bruku ktory prowadzi wzrok do jesiennych drzew w ktorych znajdujemy juz przemijanie jesieni

druga fotka-tak wody jest mało (może wzięli do jakiegoś pożaru ?) a tak poważnie mnie zainteresowały brzozy i trzciny oraz kolory ,ale to kolejne doswiadczenie ze waski pionowy kadr powinien raczej nie przytłaczać mnogoscia motywow
    pozdrawiam

skrzat -tez czekam na pierwszy obfity snieg o ktory jednak na wybrzeżu trudno

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów