Szukaj
dziekuje za opinie ,caly czas sie ucze i autentycznie ciesze sie dowiadujac sie ze jakis aspekt mojego zdjecia jest poprawnie zrobiony gdyz swiadczy to o tym ze robie postepy,natomiast uwagi mobilizuja mnie do niepowtarzania zauwazonych bledow -chociaz nie zawsze to sie udaje![]()
jedyneczka... Piękna, aż miło oglądać takie fotki gdy za oknem słota i niepogoda... Brr, idę włączyć ogrzewanie..![]()
"Potęga wiary jest motywacją i siłą podtrzymująca każde ważne, znaczące i pełne sukcesu życie"
|| D70 | T17-50/2.8 ||
Harb, napiszę krótko-piękny kadr!
Gdzie jest ta droga?
Ponownie jestem pod wrażeniem.
Pozdrawiam.
NIKON - system
teraz ja nie widzę fotu siebie poprawiłam i powinienes już widzieć:P pozdrawiam serdecznie i czekam na odbiór
Mając taką drogę pod ręką miałbym ją obfotografowaną na wszelkei sposoby: 4 pory roku, dzień/noc, pogodnie/dżdż, kolor/niekolor, i w ogóle...
Gratuluję jedynki - bardzo, ale to bardzo pogodne zdjęcie.
Saturtacji akurat tyle, żeby obrazek był żywy, ale nie przesadzony i bez landrynek; przedpole na tyle czyste, że ładnie i miło wprowadza drzewa, a same drzewa są w sam raz łyse/liściaste, żeby się ładnie komponować z nastrojem...
Naprawdę podoba mi się to zdjęcie.
Jedyneczka bardzo mi się podoba. Ciekawe miejsce i rzeczywiście ni zaszkodziłoby o trochę dogodniejszej porze dnia pofocić.
ładne zdjęcia - jedynka mi się najbardziej podoba
Skontaktuj się z nami