Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 33

Wątek: Droga

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swiatlo Zobacz posta
    A jak jest ani słonecznie, ani deszczowo, ani mgliście. Ale jest po prostu szaro. Nie ma nastrojowej mgły, widoczność nawet OK, ale po prostu szaro i szaro. Niebo jednostajnie szare, drzewa jednostajnie szare, ziemia szara, ludzie szarzy, twarze szare, charaktery szare, wszystko szare jak szara karta. To wtedy jakie krajobrazy się robi?
    Taż ja mówię, że właśnie ma być deszczowo, chmurnie i mgliście, a nie na odwyrtkę, przyjacielu mój.
    Słońce jest dobre, ale o świcie, co zauważyłeś ostatnio będąc w górach, albo w innych szczególnych okolicznościach.
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Domyślnie

dziekuje za opinie ,caly czas sie ucze i autentycznie ciesze sie dowiadujac sie ze jakis aspekt mojego zdjecia jest poprawnie zrobiony gdyz swiadczy to o tym ze robie postepy,natomiast uwagi mobilizuja mnie do niepowtarzania zauwazonych bledow -chociaz nie zawsze to sie udaje

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swiatlo Zobacz posta
    A jak jest ani słonecznie, ani deszczowo, ani mgliście. Ale jest po prostu szaro. Nie ma nastrojowej mgły, widoczność nawet OK, ale po prostu szaro i szaro. Niebo jednostajnie szare, drzewa jednostajnie szare, ziemia szara, ludzie szarzy, twarze szare, charaktery szare, wszystko szare jak szara karta. To wtedy jakie krajobrazy się robi?
    No to wtedy, rzecz jasna robi sie szare krajobrazy
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

jedyneczka... Piękna, aż miło oglądać takie fotki gdy za oknem słota i niepogoda... Brr, idę włączyć ogrzewanie..
    "Potęga wiary jest motywacją i siłą podtrzymująca każde ważne, znaczące i pełne sukcesu życie"
    || D70 | T17-50/2.8 ||

Harb, napiszę krótko-piękny kadr!
    Gdzie jest ta droga?
    Ponownie jestem pod wrażeniem.
    Pozdrawiam.
    NIKON - system

Domyślnie

teraz ja nie widzę fot u siebie poprawiłam i powinienes już widzieć:P pozdrawiam serdecznie i czekam na odbiór

bombel
    Gość

Domyślnie

Mając taką drogę pod ręką miałbym ją obfotografowaną na wszelkei sposoby: 4 pory roku, dzień/noc, pogodnie/dżdż , kolor/niekolor, i w ogóle...

Gratuluję jedynki - bardzo, ale to bardzo pogodne zdjęcie.

Saturtacji akurat tyle, żeby obrazek był żywy, ale nie przesadzony i bez landrynek; przedpole na tyle czyste, że ładnie i miło wprowadza drzewa, a same drzewa są w sam raz łyse/liściaste, żeby się ładnie komponować z nastrojem...

Naprawdę podoba mi się to zdjęcie.

Domyślnie

Jedyneczka bardzo mi się podoba. Ciekawe miejsce i rzeczywiście ni zaszkodziłoby o trochę dogodniejszej porze dnia pofocić.

Domyślnie

ładne zdjęcia - jedynka mi się najbardziej podoba

Domyślnie

1 rewelacja ze wzgledu na bruk

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów