Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 33

Wątek: Droga

Domyślnie Droga

1 jeszcze troche jesieni ,bo juz mocno gubi listki

2 i jeszcze jesiennie

Domyślnie

Podobają się obydwa. Ładne delikatne kolory. Na pierwszym miejscu jednakowoż stawiam dwójkę.
    Z wiadomych dla mnie względów – jest chociaż kawałek wody.
    Powodzenia w plenerze.
    Ja niestety mam przerwę w wystawianiu zdjęc (oddałem aparat do czyszczenia po ostatnim pechowym plenerze).
    Nikon D3 D300s D500 + dużo chęci i mało czasu.
    Pozdrawiam Marek

Grupa FOTOKUJAWY

www.frontera.com.pl

Domyślnie

Jedyneczka fajna troszku szkoda nieba ,ale spoko jak trzba bedzie to pewnie bombel wstawi chmureczke ,
    aaaaa i troszku leci w prawo.Ale sie podoba.
    Na dwojce jak dla mnie to troszku za bardzo podbity kontrast.
    Pozdro......

Domyślnie

Harb, zdjęcia są dobre. Nie brakuje, ani koloru, ani kontrastu i niebo jest błękitne, ale..................................... wstańże Ty wreszcie raz wcześnie rano, albo wybierz się w innej urokliwej porze na plenerek, bo Twoje fotki sugerują, że fotografujesz tylko w okolicach około południowych i to w pełnym słońcu.
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Jedynka ładna i dobrze skomponowana, dwójka mi się mniej podoba bo chaotyczna, zabałaganiona i brak jej konkretnego tematu. I zbyt mocne kotrasty.
    Ale jedynka bardzo udana..

Domyślnie

nie Davidzie to sa fotki sprzed tygodnia z ostatniego spaceru ,lub inaczej z ostatniego slonecznego dnia na wybrzezu niestety dnie zrobily sie deszczowe i pochmurne a ja nie lubie braku slonca

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    nie Davidzie to sa fotki sprzed tygodnia z ostatniego spaceru ,lub inaczej z ostatniego slonecznego dnia na wybrzezu niestety dnie zrobily sie deszczowe i pochmurne a ja nie lubie braku slonca
    Nie no, można nie lubić, ale dla mnie to właśnie wtedy zaczyna się fotografia krajobrazu.,
    jak jest deszczowo, chmurno i mgliście.
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez david555 Zobacz posta
    jak jest deszczowo, chmurno i mgliście.
    A jak jest ani słonecznie, ani deszczowo, ani mgliście. Ale jest po prostu szaro. Nie ma nastrojowej mgły, widoczność nawet OK, ale po prostu szaro i szaro. Niebo jednostajnie szare, drzewa jednostajnie szare, ziemia szara, ludzie szarzy, twarze szare, charaktery szare, wszystko szare jak szara karta. To wtedy jakie krajobrazy się robi?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swiatlo Zobacz posta
    A jak jest ani słonecznie, ani deszczowo, ani mgliście. Ale jest po prostu szaro. Nie ma nastrojowej mgły, widoczność nawet OK, ale po prostu szaro i szaro. Niebo jednostajnie szare, drzewa jednostajnie szare, ziemia szara, ludzie szarzy, twarze szare, charaktery szare, wszystko szare jak szara karta. To wtedy jakie krajobrazy się robi?
    s telewizora

Domyślnie

jedynka i tylko jedynka, ładnie kadrowane, trochę ostre światło.

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów