Close

Strona 18 z 21 PierwszyPierwszy ... 81617181920 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 171 do 180 z 201

Wątek: Sony Alfa 700

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pn Zobacz posta
    Tego lotniska u gory to juz w ogole nie rozumiem.
    Przecie to oczywiste Miejsce na avatarka
    Świat jest pełen niezwykle ostrych, technicznie doskonałych lecz g#wno wartych zdjęć
    D750+Z5+Zfc

Domyślnie

Aaa, to co innego.

Szkoda, ze Sony Polska nie pomyslalo o limitowanej serii z logiem KKM, za 1000zl wiecej. Szlo by jak swieze buleczki.

Teraz to juz bedzie za pozno, jak sie wiara obkupi.
    Nikon F-501, Canon 30D

Domyślnie

Na KKM niedługo postawią ołtarz na którym postawią A700 i będą mu bić pokłony niczym złotemu cielcowi ; )
    Chłopaki strasznie się tam cieszą a kapłani już wróżą że będą trzy następne puszki spod znaku Sony.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez damboo Zobacz posta
    Na KKM niedługo postawią ołtarz na którym postawią A700 i będą mu bić pokłony niczym złotemu cielcowi ; )
    Chłopaki strasznie się tam cieszą a kapłani już wróżą że będą trzy następne puszki spod znaku Sony.
    To nie wróżby jeno wyniki konferencji prasowej w Barcelonie. Ale to dopiero w 2008 takie cuda. Na KKM dopiero budują ołtarze - na innych forach już dawno stoją i wystarczy jeno świeczki czasami wymienić
    Świat jest pełen niezwykle ostrych, technicznie doskonałych lecz g#wno wartych zdjęć
    D750+Z5+Zfc

Domyślnie

Damboo czy Ty czytujesz KKM? Nie sadze bo inaczej nie wypisywałbyś takich bredni.
    W życiu piękne są tylko chwile.......

Gaduła Awatar manfred
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez damboo Zobacz posta

Nastał nowy prorok - dambo

Domyślnie

Peace, peace!

Panowie!
    Nikon F-501, Canon 30D

Domyślnie

Faktem jest że chłopaki są podjarani ale ilość biadolenia też spora. Także z tymi ołtarzykami bym nie przesadzał.
    Pozdrawiam
    Marcin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pn Zobacz posta
    No wiesz, D7D mial innowacyjny sposob obslugi, bardzo wygodny (tylko Nikony moim zdaniem sa tak intuicyjne mimo innej filozofii obslugi), natomiast Alpha 700 poszla w kierunku Canona - guziczki napstrykane przypadkowo...
    Łoj, dajcie już spokój z tą intuicyjnością! Znam paru ludzi z Canonami, zdziwiłbyś się co mówią na ten temat
    Nikoś D90 + MB-D80 + Nikkor 16-85 VR + Nikkor 70-300 VR + Cosina 100 macro + SB-600 + Velbon Sherpa 600R
    Moja racja jest mojsza, niż Twojsza. Moja racja jest najmojsza!

Wink

Tyle czekali, że nie ma się co dziwić że podjarani, tym bardziej, że puszka całkiem fajna.
    Śmieszne jest tylko to, że o ile wczesniej D7D był najlepszym korpusem to teraz sie nagle okazuje, że lampy się na nim nie da używać, a AF to wg niektórych osób niewiele lepszy niż w śrubokrętach na D40
    W tej chwili widać, że pod względem korpusów różnice sie coraz bardziej zacierają między firmami, a jak któraś wypuści cos lepszego to przełoży się to zaraz na cenę więc każdy korpus znajdzie swoje miejsce na rynku, większe różnice są w wyborze i dostępności optyki i tutaj jak na razie cały czas KM/Sony mocno odstaje od Canona czy Nikona. Podobnie zresztą jak i pozostałe firmy (Pentax, Olympus)
    Nikony

Strona 18 z 21 PierwszyPierwszy ... 81617181920 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów