Close

Strona 16 z 21 PierwszyPierwszy ... 61415161718 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 151 do 160 z 201

Wątek: Sony Alfa 700

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shaolin Zobacz posta
    Soniaczominolciarze po prostu nie maja innego wyboru - jezeli chca zmienic na cos lepszego zostajac w systemie to pojda po A700 bo przeciez nic innego aktualnie nie ma. To jak z Olkowcami ktorzy mieli swojego pro E1, potem tylko amatorki i wszyscy zacieraja rece na nadchodzacego E3 - juz kazdy zarzekl sie ze kupuje, nawet jak jeszcze nikt kolo niego nie stal oczywiscie twierdzac ze bedzie najlepsza propucha na rynku Mam nadzieje ze Sony pokaze niedlugo cos pro chocby po to zeby mozna bylo zobaczyc co oni wykombinowali - w koncu im wieksza konkurencja tym lepiej
    Ano właśnie dlatego przesiadłem się z KM na Nikosia. Wiedziałem o tym, że nowa puszka Sonego to będzie bardziej nawiązanie do D7D niż półka profi. Ale będzie tak, że zdaniem posiadaczy a700 będzie to puszka przewyższająca D200 pod każdym względem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    na przysłonie 2,8 jest lepsza, ale dalej juz gorsza... Wolałbym dołozyc niewiele i miec Nikkora micro AF-S 105/2.8
    Biorąc pod uwagę ile razy użyjesz f/2,8 do makro... Wcale bym się nie zastanawiał.
    Nikoś D90 + MB-D80 + Nikkor 16-85 VR + Nikkor 70-300 VR + Cosina 100 macro + SB-600 + Velbon Sherpa 600R
    Moja racja jest mojsza, niż Twojsza. Moja racja jest najmojsza!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fIlek Zobacz posta
    Ale będzie tak, że zdaniem posiadaczy a700 będzie to puszka przewyższająca D200 pod każdym względem
    Nie dziwie sie, w koncu niezla ta puszka jest i sensor tez ma szanse byc lepszy.
    Nikon F-501, Canon 30D

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fIlek Zobacz posta
    Ale będzie tak, że zdaniem posiadaczy a700 będzie to puszka przewyższająca D200 pod każdym względem
    Nie, bo nie ma wśród użytkowników bagnetu A, zbyt wielu Świadków Sony

Domyślnie

Z ceną też nie przesadzili: http://www.e-cyfrowe.pl/produkt.php?...&PCID=43177_24
    Pewnie do świąt jeszcze spadnie . Myślę, że D300 nie powinien być drożej niż 6000 na starcie.
    pozdrawiam Krzysiek

Domyślnie

Bardzo wątpliwe...

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Ale co wspolnego ma cena D300 z cena A700...? u mnie ma niby byc za 3600 na starcie czyli za tyle co D200 aktualnie, domyslam sie ze po nowym roku pewno bedzie cena w okolicy 3k.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shaolin Zobacz posta
    Ale co wspolnego ma cena D300 z cena A700...?
    Zupelnie nic, to tak jakby na podstawie ceny Dacii Logan prognoz0owac cene dobrego Ferrari.

A700 dobra jest, fajna jest, funkcjonalna jest, ale to tylko Dacia
    Nikon F-501, Canon 30D

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Amen

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pn Zobacz posta
    Zupelnie nic, to tak jakby na podstawie ceny Dacii Logan prognoz0owac cene dobrego Ferrari.

A700 dobra jest, fajna jest, funkcjonalna jest, ale to tylko Dacia
    ...no może Thalia

Strona 16 z 21 PierwszyPierwszy ... 61415161718 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów