Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 35

Domyślnie

Wchodzenie na "lewo" o ile sie nic nie stanie będzie ok, problem może być w sytuacji gdzie zdarzy się wypadek z takim lewusem , wtedy moga być problemy i dochodzenie kto Cię tam wpuścił itd. Ubezpieczalnia może nie wypłacić np. odszkodowania bo byłeś tam nielegalnie . W sportach motorowych wypadki się zdarzają więc trzeba uważać. W Bydgoszczy na żużel żeby dostać akredytacje trzeba było mieć osobiste ubezpieczenie inaczej sie nie dostanie akredytacji.
    D610. F801s. N28-70/2,8. N50/1,4D. N55/1,8micro. N85/1,4. N70-200/2,8VR. Sb800. LP mini trekker

Domyślnie

A jaki jest tryb załatwiania akredytacji? Domyslam się, że trzeba zapłacić organizatorom, ale czy trzeba się wykazać przynależnością do jakiejś organizacji prasowej, czy wystarczy chęć robienia zdjęć?
    Pozdrowienia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Terminux Zobacz posta
    A jaki jest tryb załatwiania akredytacji? Domyslam się, że trzeba zapłacić organizatorom, ale czy trzeba się wykazać przynależnością do jakiejś organizacji prasowej, czy wystarczy chęć robienia zdjęć?
    przede wszystkim na większych imprezach trzeba mieć potwierdzenie z redakcji i ważną legitymację prasową
    ale nie zawsze.
    FX

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Kurort Adamówek położony w ścisłym rezerwacie puszczy kampinowskiej

Domyślnie

Ale ja nie jestem żadnych fotoreporterem itp... Także na właściwą akredytację nie ma szans, w Słomczynie akurat PRAWIE zawsze mają biała koszulkę z napisem PRESS... No nic, następna runda w Toruniu bodajże, będę kombinował, dzięki za pomoc!

Domyślnie

A ja mam taką koszulkę:

Nie zawsze wpuszczą, ale zawsze jest wesoło

Domyślnie

No zapewne jest wesoło )
    Akredytacje dostają fotoreporterzy posiadający akredytacje prasowe (lub znajomości ) i nie zawsze są koszulki w komplecie w zależności jaka impreza, przeważnie jest też tak że koszulka umożliwia wejście w konkretne strefy np. wejście na murawę podczas zawodów żużlowych czy wejście na parkiet podczas zawodów lekkotletycznych.
    I jeszcze jedno nic nie płaci się organizatorom teoretycznie to oni powinni zabiegać o reklamę swojego wydarzenia.

ps. obserwując ochronę to faktycznie można ich na koszulkę nabrać ... lecz innych foto będzie trudniej
    Ostatnio edytowane przez Robert_P ; 19-09-2007 o 20:43
    D610. F801s. N28-70/2,8. N50/1,4D. N55/1,8micro. N85/1,4. N70-200/2,8VR. Sb800. LP mini trekker

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Master Zobacz posta
    Ale ja nie jestem żadnych fotoreporterem itp... Także na właściwą akredytację nie ma szans, w Słomczynie akurat PRAWIE zawsze mają biała koszulkę z napisem PRESS... No nic, następna runda w Toruniu bodajże, będę kombinował, dzięki za pomoc!
    to wyslij pare zdjec do organizatora / dzialu promocji. napisz, ze nieodplatnie wszystkie swoje zdjecia udostepnisz. na koncertach bardzo czesto daje rade.

Domyślnie

na mistrzostwach swiata skonczyly sie koszulki akredytacyjne to zalozyłem zwykła odblaskową od samochodu. Wchodziłem gdzie chciałem miałem oczywiscie jeszcze specjalna opaske ale nikt sie o nia nie pytał.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shaddixx Zobacz posta
    na mistrzostwach swiata skonczyly sie koszulki akredytacyjne to zalozyłem zwykła odblaskową od samochodu. Wchodziłem gdzie chciałem miałem oczywiscie jeszcze specjalna opaske ale nikt sie o nia nie pytał.
    na jakich mistrzostwach świata? to dosyć istotne... bo chyba nie w Piłce ani Siatce?
    D300s, D800, N80-200 f/2.8, N50 f/1.8; T17-55 f/2.8, SB900, Samyang 24 T1.5, Samyang 85 T1.5
    | tobiks flickR

Domyślnie

Mistrzostwa Świata w powozeniu zaprzęgami parokonnymi.

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów