Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 35
    Oszczędny w słowach
    Miasto
    Kurort Adamówek położony w ścisłym rezerwacie puszczy kampinowskiej

Domyślnie Koszulki PRESS, PRASA itd.

Witam,
    Mam pytanie czy ktoś się orientuję gdzie mogę takowe dostać?
    Chodzi mi np. o białe bez rękawów z czarnym napisem PRESS u góry, byłem ostatnio kilka razy na wyścigach w Słomczynie i potrzebuję jednak lepszego miejsca

Kto z Was tak robił? Komu to uszło? Jakie mogą być konsekwencję?
    Będę wdzięczny bardzo za informacje, wybieram się zwykle z D70s więc nie będę się rzucał w oczy.
    Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Master Zobacz posta
    Witam,
    Mam pytanie czy ktoś się orientuję gdzie mogę takowe dostać?
    Chodzi mi np. o białe bez rękawów z czarnym napisem PRESS u góry, byłem ostatnio kilka razy na wyścigach w Słomczynie i potrzebuję jednak lepszego miejsca

Kto z Was tak robił? Komu to uszło? Jakie mogą być konsekwencję?
    Będę wdzięczny bardzo za informacje, wybieram się zwykle z D70s więc nie będę się rzucał w oczy.
    Pozdrawiam
    bez akredytacji i tak nie znajdziesz lepszego miejsca
    FX

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Kurort Adamówek położony w ścisłym rezerwacie puszczy kampinowskiej

Domyślnie

O to się właśnie rozchodzi, żeby podejść bliżej toru BEZ akredytacji...
    Ochroniarz czepiał się nie będzie, widziałem jak puszczał ludzi ubranych w odpowiednie ubranka na trawę obok toru bez pokazywania świstków. Znać raczej też nie znał. Tak mi się WYDAJĘ.

Domyślnie

Akredytacja na rajdach/wyścigach = plakietka + jaskrawa kamizelka (zazwyczaj taka jest). Biała koszulka moim zdaniem nie przejdzie.
    Ostatnio edytowane przez KozaK ; 19-09-2007 o 11:28
    kamilkoza.pl
    D750|N70-200|N24-120 + X-T1|35

Domyślnie

lepiej zaloz kamizelke odblaskowa - bardzo czesto takie sie nosi na meczach wiec moze na rajdzie tez przejdzie
    Zdjęcia sportowe w duuużym formacie. Zapraszam!
    www.blog.pressfocus.pl

Domyślnie

Zawsze koszulkę w serwisach gdzie koszulki robią.
    D80/D700
    N24-70, N18-70, N50, N85, S10-20, S70-300
    SB-800

Domyślnie

Biala koszulka raczej nic nie pomoze. Wiem za to z wlasnego doswiadczenia, ze jaskrawo-zolta kamizelka z odblaskowym napisem PRESS, super sie sprawdza. Pewnego razu na rajdzie udalo mi sie wejsc, tylko w tej kamizelce bez zadnych akredytacji, plakietek, itp. na specjalny podest tylko dla fotoreporterow. Przy wejsciu oczywiscie stal ochroniaz. Osoby pilnujace porzadku o wiele mniej sie czepiaja jak chodzisz w takiej kamizelce i czesto mozna porobic fotki z ciekawszego miejsca.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Filip2b Zobacz posta
    tylko w tej kamizelce bez zadnych akredytacji, plakietek, itp. na specjalny podest tylko dla fotoreporterow.
    szczerze mówiąc takie zachowanie przeszkadza w pracy fotoreporterom. jest ich czasem tyle, że trzeba wojnę prowadzić na łokcie aby jakiekolwiek zdjęcie zrobić więc sie nie zdziwcie jak jakiś fotoreporter z akredytacją poprosi pana pilnującego o sprawdzenie podejrzanego typka czy ma akredytację tym bardziej, że w tych kręgach to się ludzie znają
    FX

Domyślnie

Kolega Master pytal tez o konsekwencje. Wlasnie jedna z nich moze byc wyproszenie badz wyprowadzenie z miejsca, w ktorym nie powinien przebywac.

Domyślnie

Aż tak trudno spróbować wysłać wniosek akredytacyjny, żeby kombinować z "lewą" kamizelką itp? Nic to nie kosztuje...co najwyżej kaucja za kamizelkę i to wszystko, a nikt Cię nie wyprosi (chyba że trafisz na niekumatych osiłków ochroniarzy, co niestety zdarza się niemal na każdym kroku).
    kamilkoza.pl
    D750|N70-200|N24-120 + X-T1|35

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów