Close

Strona 228 z 272 PierwszyPierwszy ... 128178218226227228229230238 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 271 do 2 280 z 2712

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez koesh Zobacz posta
    Android TV pozwala na normalne bezproblemowe łączenie wszystkiego w całość, nie ma żadnych problemów żeby przesłać cały ekran z kompa albo samą przeglądarkę chrome albo zrobić to samo z fona czy z innych urządzeń, inne smartTV niby tez się rozwinęły ale nadal tam jest wiele upierdliwości albo wymuszanie korzystania z miracast itp.
    Ot i cała tajemnica
    QLED ok, ale ja wolałem androida. Świetnie mi się z tym TV pracuje.
    Poza tym jakoś lepiej oddaje kontrasty, kolory, ma dobry procesor.

- - - - kolejny post - - - - - -

Pojechałem do sklepu, gdzie mieli 3 sztuki na stanie.
    Wróciłem dopiero z trzecim.
    Dwa były walnięte....

Z resztą tego samego dnia wracałem do sklepu po zamknięciu, bo mi wsadzili swojego pilota z szuflady przez przypadek, więc miałem dwa, mogłem być jednak nieuczciwy
    • ZABAWA W RAWKI WEŹ UDZIAŁ!
    • D7500 + S10-20 F/3,5 + S18-35 F/1.8 + S17-50 + N50 1.8 G + N55-300 + Sg8 F/3.5 csII + PORST MC 135 + Meike tube set || Cokin P / Marumi magnetic || FotoPro x4i || Stroboss 36N, 60N, X2, X rec
    • RX100 III
    • Flickr Pstryk || strava || yt

Domyślnie

@crusiek mówisz o sonym, którego kupiłeś? Taki rozrzut jakościowy? Trochę mnie wystraszyłeś, bo pewnie nie będę miał za dużego wyboru.
    Możesz opisać na czym to "walnięcie" polegało? Będę wiedział na co zwrócić uwagę.
    Ostatnio edytowane przez Johny42 ; 18-11-2020 o 00:53
    Nie ma się czym chwalić

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Johny42 Zobacz posta
    @crusiek mówisz o sonym, którego kupiłeś? Taki rozrzut jakościowy? Trochę mnie wystraszyłeś, bo pewnie nie będę miał za dużego wyboru.
    Możesz opisać na czym to "walnięcie" polegało? Będę wiedział na co zwrócić uwagę.
    Tak, Sony. Myślę, że długo stały, ogólnie była słaba dostępność, na całe trójmiasto tylko jeden sklep miał 3 sztuki, pojechałem osobiście odebrać, bo się naczytałem, że kurier dowozi uszkodzone, ale jak widać to niekoniecznie wina kurierów.

Jeden miał rysy, na ekranie, drugi walnięta matrycę.
    Ostatnio edytowane przez crusiek ; 18-11-2020 o 01:14
    • D7500 + S10-20 F/3,5 + S18-35 F/1.8 + S17-50 + N50 1.8 G + N55-300 + Sg8 F/3.5 csII + PORST MC 135 + Meike tube set || Cokin P / Marumi magnetic || FotoPro x4i || Stroboss 36N, 60N, X2, X rec
    • RX100 III

Domyślnie

Hej. Takie dziwne pytanie. W jaki sposób telewizor aktualizuje system?
    Sony z androidem. Odbiornik stoi jeszcze nieużywany od miesiąca. Włączyłem przy kupnie sprawdzić czy wszystko działa. Podłączyłem do anteny zewnętrznej; podłączyłem do routera (UPC), obejrzałem jeden klip na YouTubie i wyłączyłem. Pilotem, potem z gniazdka. Dzisiaj włączam go ponownie i wyświetla się komunikat, że chce zauktalizować system, że zajmie mu to 15 minut. OK - pomyślałem - ciekawe jak sobie poradzisz. Kliknąłem potwierdzenie. Telewizor się zgasił, potem wyświetlił na ekranie żeby go nie wyłączać i zaczął się aktualizować. Po mniej więcej 10 minutach zrestartował się i napisał, że wszystko przebiegło pomyślnie. A ja zachodzę w głowę jak to zrobił, bo nie włączałem routera. One się łączą przez antenę? Może nielegalnie wykorzystują WiFi sąsiada? A może za pomocą myśli czy czego tam jeszcze Sony nie wymyśliło?

Domyślnie

@crusiek, nadal zadowolony jesteś z TV? Bo ja powoli dojrzewam do zmiany na jakiś inny.
    Generalnie powiedzcie, czy widać różnicę między 50-60Hz a np. 100? Bo słyszałem różne opinie. Jedni mówią, że oczywiście, zwłaszcza przy sporcie, a inni, że ni chu chu, nie widać różnicy. Będę szukał czegoś w okolicach 65". Nie jest to temat na już, ale na razie chcę się spokojnie rozejrzeć. TV nie musi mieć "wodotrysków". I tak mam neta po wifi więc cudów na nim nie będę robił i 4K z sieci nie pociągnę.
    D7200+Nikkor 10-24 f3.5-4.5G ED+Nikkor 18-105+Tamron SP AF 90 f2.8 Di MACRO 1:1+Nikkor AF-P DX 70-300G ED VR+Nikkor 50 1.8G+Sigma A 18-35 1.8+Sigma S 60-600

Domyślnie

Bardzo mocno zadowolony jestem !
    Zero problemów, android stabilny, nic tylko grać na Xboxie albo oglądać filmy z plexa

A nie, przepraszam, raz miałem dziwną sytuację na kablówce, zniknął dźwięk, po chwili tv się zresetował. Jedna taka akcja była.
    Ostatnio edytowane przez crusiek ; 13-01-2021 o 00:35
    • RX100 III

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Keek Zobacz posta
    Hej. Takie dziwne pytanie. W jaki sposób telewizor aktualizuje system?
    Sony z androidem. Odbiornik stoi jeszcze nieużywany od miesiąca. Włączyłem przy kupnie sprawdzić czy wszystko działa. Podłączyłem do anteny zewnętrznej; podłączyłem do routera (UPC), obejrzałem jeden klip na YouTubie i wyłączyłem. Pilotem, potem z gniazdka. Dzisiaj włączam go ponownie i wyświetla się komunikat, że chce zauktalizować system, że zajmie mu to 15 minut. OK - pomyślałem - ciekawe jak sobie poradzisz. Kliknąłem potwierdzenie. Telewizor się zgasił, potem wyświetlił na ekranie żeby go nie wyłączać i zaczął się aktualizować. Po mniej więcej 10 minutach zrestartował się i napisał, że wszystko przebiegło pomyślnie. A ja zachodzę w głowę jak to zrobił, bo nie włączałem routera. One się łączą przez antenę? Może nielegalnie wykorzystują WiFi sąsiada? A może za pomocą myśli czy czego tam jeszcze Sony nie wymyśliło?
    Pobrał aktualizację wcześniej.
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Rafał_Sz Zobacz posta
    Pobrał aktualizację wcześniej.
    Myślisz? I przypomniał sobie o aktualizacji po miesiącu? Nie powinien od razu po ściągnięciu wyświetlić informacji?

Domyślnie

Pobrała się aktualizacja ale nie zdążył Ci pokazać powiadomienia, po włączeniu od razu natomiast sprawdza i monituje a nie czekaj, na pewno tajne służby włożyły tam aktualizacje cegłówką
    • RX100 III

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez crusiek Zobacz posta
    Pobrała się aktualizacja ale nie zdążył Ci pokazać powiadomienia, po włączeniu od razu natomiast sprawdza i monituje a nie czekaj, na pewno tajne służby włożyły tam aktualizacje cegłówką
    Służby nie, ale może Kenichiro Yoshida sprawdza co robię w domu. Ciekawe kiedy będą telewizory z wbudowaną kamerką.

Strona 228 z 272 PierwszyPierwszy ... 128178218226227228229230238 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów