Tak, zdecydowanie na plus.
Teraz bawię się ustawieniami obrazu z różnych stron.
Szukaj
Tak, zdecydowanie na plus.
Teraz bawię się ustawieniami obrazu z różnych stron.
Mam nadzieję, że będziesz bardzo zadowolony.
Ustawień obrazu dokonaj na jakimś mrocznym filmie.
Ja po wielu próbach indywidualnych ustawień, wybrałem typ kinowy, jako najbardziej uniwersalny.
Miłego użytkowania.
Camera Obscura, DX, FX, XXX
Tylko pamietac trzeba, ze plazma swoja moc pokaze dopiero jak sie troche rozswieci. Wiec po jakims czasie proponuje poustawiac jeszcze raz TV![]()
.
| D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |
Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.
monitory.mastiff.pl - masz problem z kolorem, wal śmiało
czyli plus 1000zł do nowego TVdrożej niż najdroższy magnetowid , co za czasy
![]()
Ale jaka wygoda...![]()
Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.
monitory.mastiff.pl - masz problem z kolorem, wal śmiało
Dekoder z dyskiem twardym to świetne rozwiązanie.
Ani bym nie pomyślał żeby na USB coś nagrywać.
D600
14,20,28x2,35,50,85,90,300,500
28-75,70-210
No i mamy Cię ! czyli dekoder, abonament ect. Nie chce nikomu płacić abonamentów. Żadnej N tv czy Kanał+ czy Polsat cyfrowy. Potrzebuje mieć możliwość zapisania jakiegoś programu, filmu nadawanego w ramach 22 kanałów naziemnej TV cyfrowej. Który z plazmowych Pansonica ma tą funkcjonalność ? Może ta się do jakoś "dorobić" jakimś softem ? Powiedzcie jeszcze Panowie te przeglądarki www aplikowane w TV to da się na nich np pocztę odczytać, notowanie giełdowe podejrzeć. To działa sprawnie w ogóle ?
Skontaktuj się z nami