Ale na prawdę nie oglądam non stop![]()
Szukaj
Też nie oglądałem non stop i mam podobnie, może nawet nieco lepiej. U mnie na drugiej stronie instrukcji obsługi jest o tym, że gwarancja nie obejmuje tego przypadku. Parodia po prostu bo po reklamacji otrzymasz podobną informację że TV użytkowany niezgodnie z instrukcją obsługi.
Powinni przyjechać do Ciebie do domu i na miejscu wymienić matrycę. Pamiętaj, że na tą nowa dostaniesz 24 miesiące gwarancji liczonej od dnia wymiany. Warto po wymianie ekranu wykonać kalibrację. Full wypas oprofilowanie w skalibrujtv.pl to ok 600 zł z dojazdem. Niby nie mało, ale warto.
To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.
Nie ma się czym chwalić
Android TV pozwala na normalne bezproblemowe łączenie wszystkiego w całość, nie ma żadnych problemów żeby przesłać cały ekran z kompa albo samą przeglądarkę chrome albo zrobić to samo z fona czy z innych urządzeń, inne smartTV niby tez się rozwinęły ale nadal tam jest wiele upierdliwości albo wymuszanie korzystania z miracast itp.
Dzięki @koesh. To cenna informacja. A czy dla oglądacza telewizji w jakości kablówki (Vectra) i Netflixa zauważę różnicę między led sonego i qled samsunga?
Nie ma się czym chwalić
Dobry LED i QLED to malutkie różnice ale jest lepsza czerń i kontrast ale zanikają różnice jak źródło przeciętne.
Mam zamiar kupić dwa. Siostra raczej preferuje ios, więc jej android nie będzie potrzebny. Ja androidowy, więc pewnie wybiorę soniaka. Będzie jakieś porównanie, choć nie do końca, bo u mnie kablówka, a u siostry polsat.
Nie ma się czym chwalić
Skontaktuj się z nami