Close

Strona 227 z 272 PierwszyPierwszy ... 127177217225226227228229237 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 261 do 2 270 z 2712

Domyślnie

Ale na prawdę nie oglądam non stop
    Fuji

Domyślnie

Też nie oglądałem non stop i mam podobnie, może nawet nieco lepiej. U mnie na drugiej stronie instrukcji obsługi jest o tym, że gwarancja nie obejmuje tego przypadku. Parodia po prostu bo po reklamacji otrzymasz podobną informację że TV użytkowany niezgodnie z instrukcją obsługi.

Domyślnie

Ja czekam na wymianę panelu na nowy .
    Fuji

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marcin255 Zobacz posta
    Ja czekam na wymianę panelu na nowy .

Powinni przyjechać do Ciebie do domu i na miejscu wymienić matrycę. Pamiętaj, że na tą nowa dostaniesz 24 miesiące gwarancji liczonej od dnia wymiany. Warto po wymianie ekranu wykonać kalibrację. Full wypas oprofilowanie w skalibrujtv.pl to ok 600 zł z dojazdem. Niby nie mało, ale warto.
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

Tak jak piszesz .
    Fuji

Domyślnie

A może wytłumaczycie laikowi, który lepszy i dlaczego? @koesh sugerował, aby zerknąć na samsunga QLED QE65Q77TATXXH, ale jednak nie przekonał @crusiek, który wybrał Sony LED KD-65XH9096BAEP. Czy android w TV jest jakoś zauważalnie istotny. Różnica w cenie jest akceptowalna, tylko czy uzasadniona?
    Nie ma się czym chwalić

ksh
    Gość

Domyślnie

Android TV pozwala na normalne bezproblemowe łączenie wszystkiego w całość, nie ma żadnych problemów żeby przesłać cały ekran z kompa albo samą przeglądarkę chrome albo zrobić to samo z fona czy z innych urządzeń, inne smartTV niby tez się rozwinęły ale nadal tam jest wiele upierdliwości albo wymuszanie korzystania z miracast itp.

Domyślnie

Dzięki @koesh. To cenna informacja. A czy dla oglądacza telewizji w jakości kablówki (Vectra) i Netflixa zauważę różnicę między led sonego i qled samsunga?
    Nie ma się czym chwalić

ksh
    Gość

Domyślnie

Dobry LED i QLED to malutkie różnice ale jest lepsza czerń i kontrast ale zanikają różnice jak źródło przeciętne.

Domyślnie

Mam zamiar kupić dwa. Siostra raczej preferuje ios, więc jej android nie będzie potrzebny. Ja androidowy, więc pewnie wybiorę soniaka. Będzie jakieś porównanie, choć nie do końca, bo u mnie kablówka, a u siostry polsat.
    Nie ma się czym chwalić

Strona 227 z 272 PierwszyPierwszy ... 127177217225226227228229237 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów