Szukaj
nie robie zdjęc speedway nie znam sie na tym ale mam sb 800. od momentu kiedy kupiłem lampę, wbudowana służy mi wyłącznie do wyzwalania. cała zabawa z sabinkami polega na DOŚWIETLANIU zdjęcia a nie naświetlaniu jej nią. Za Piterem sb ma owiele większe możliwości. Gdyby chociaz w najmniejszym stopniu był sens uzywania wbudowanej lampy to czemu nikon w pro sprzecie nie wbudowuje jej ?
Mimo to pozwolę sobie napisać o trzech sprawach. Primo - kupiłeś coś, ale nie wiesz po co kupiłeś (post pierwszy). Secundo - nie przeczytałeś instrukcji obsługi. Tertio (choć powinno być w sumie po pierwsze) - nawet nie wiesz, tak naprawdę, do czego służy to coś, co kupiłeś.
Podziwiam Cię. Za ekstrawagancję, odwagę i ... brak szacunku dla innych.
Pozdrawiam![]()
Ostatnio edytowane przez pebees ; 03-09-2007 o 21:24 Powód: do/dla
NIKON D80 , EM | MB D80 | N18-135 | N50 1.8 | N70-300VR | T80-200 | S15 2.8 | S500 6.3 | TC x2 | SB 600 |
Mam szacunek do Ciebie, ale prosiłem o rady a nie o wyśmiewanie i dogryzanie, może faktycznie nie wiem po co kupiłem ale kupiłem i proszę o rady, bo przy moim zainteresowaniu sportem nie wiem czy zostawić sabinkę czy naprzykład zmienić nikkora 55-200 na Sigmę 70-300 4-5,6 APO DG Macro, i co w tej sprawie poradzisz ??
Skontaktuj się z nami