Close

Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 59

Wątek: Sb 600

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Częstochowa

Post Sb 600

Witam, proszę doświadczonych kolegów o radę , kupiłem niedawno sb 600 i zastanawiam się po co , nie widzę zbytniej różnicy w zdjęciach z sb a z wbudowaną lampą w d 50 , czy to trzeba jakoś ustawić czy jak chodzi to tak zostawić, robię w większości zdjęcia sportowe a mianowicie speedway,i przy tych fotkach jest mi ona niezbyt potrzebna ,ale potem w parkingu jak jest już ciemno to owszem, ale wydaje mi się że tamta też wystarcza,proszę o radę i fachowe porady, pozdrawiam speedway

Domyślnie

jak Ci nie potrzebna, to przyjmę... nie będziesz się martwił złomowaniem...
    Trochę człowieka i technika się gubi...

Pozdrawiam, Ewa.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez eef Zobacz posta
    jak Ci nie potrzebna, to przyjmę... nie będziesz się martwił złomowaniem...
    prosiłem o rady a nie o dowcipy

Domyślnie

wydaje mi sie ze ta wbudowana lampa nie wytrzyma tyle blysków co zewnętrzne,
    raczej wbudowanej używałbym sporadycznie jak nie ma innego wyjscia..
    przem

pebees
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez speedway Zobacz posta
    kupiłem niedawno sb 600 i zastanawiam się po co (..)
    Cytat Zamieszczone przez speedway Zobacz posta
    prosiłem o rady a nie o dowcipy
    Hmm.. przecież to Ty zacząłeś od dowcipu

A poważniej - odpowiedz na proste pytanie - po co kupiłeś lampę?

Domyślnie

haha... to jak sie eef nie zdecyduje to ja w kolejce staje a tak na serio to mysle, ze jakbysmy jakas fotke zobaczyli to moze ktos (ja pewnie nie, bo sie nie znam) cos by poradzil, bo moze w warunkach w jakich robiles zdjecia moc sb600 nie byla potrzebna....
    Jak chcesz zobaczyc po co ci lapma zewnetrzna zrob sobie jakies zdjecie w domu wbudowana i potem sb z odbiciem swiatla od sufitu.... Moze po to kupiles

Domyślnie

Skoro nie widać różnicy to po co przepłacać?
    Sony A5100 | SEL16 2.8 | Kiedyś: Nikon FX i stałek kilka który niepotrzebnie sprzedałem

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Piter Zobacz posta
    haha... to jak sie eef nie zdecyduje to ja w kolejce staje a tak na serio to mysle, ze jakbysmy jakas fotke zobaczyli to moze ktos (ja pewnie nie, bo sie nie znam) cos by poradzil, bo moze w warunkach w jakich robiles zdjecia moc sb600 nie byla potrzebna....
    Jak chcesz zobaczyc po co ci lapma zewnetrzna zrob sobie jakies zdjecie w domu wbudowana i potem sb z odbiciem swiatla od sufitu.... Moze po to kupiles
    moło robię w domu , a na zewnątrz nie widzę wielkiej różnicy,może jest to spowodowane tym że ją założyłem i działa, jak ogniskową zwiększe to lampa też zwiększy i na odwrót, są tam jeszcze inne opcje ale za bardzo nie wiem po co

Domyślnie

Na zewnatrz pewnie trudno w nocy zobaczyc roznice, bo tak czy tak tylko pierwszy plan masz doswietlony, a dookola ciemno. A na jakim trybie lampy robiles zdjeciac?

Domyślnie

RTFM - tyle można tu powiedzieć.

Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów