Close

Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456
Pokaż wyniki od 51 do 59 z 59

Wątek: Sb 600

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pebees Zobacz posta
    Może nie pisz już nic więcej...
    do ciebie nie pisze

jak nie chcesz to nie czytaj

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rsz Zobacz posta
    Fajnie czasem trafić na taki wątek.

>Zbigniew
    Zarąbisty kolor ścian. Pasi z białymi burżuazyjnymi kanapami. Poważnie!
    Są na nich jeszcze takie oczoj***e czerwone pasy i kaloryfer jest czerwony. Tak nam się przypadkiem zrobiło, a potem dokupiliśmy w Kalwarii meble. No i powstał taki kącik telewizyjny, gdzie przyjmujemy tylko gości i wieszamy pranie, bo nie pamiętam kiedy ostatnio telewizję oglądałem

Domyślnie

Kolory scian u Zbyszka sa tu chyba najciekawsza czescia tego watku? czyzby to "szczypta papryki" Duluxa? Tez cos takiego miale i fajnie wyglada w mieszkaniu

A co do tematu watka to wszystko zostalo wyjasnione, nawet test byl, wiec jezeli speedway nie wyciagnal do tej pory wnioskow, to moze pociagnijmy dalej temat dekoracji wnetrz

Domyślnie

To chyba rzeczywiście Dulux - taki ceglasty i ten drugi czerwony - możliwe, że szczypta papryki. Oni zawsze mają śmieszne te nazwy. Ostatnio malowałem pokój, to mam na ścianach "kawę z mlekiem", hehe.

Domyślnie

Kawe z mlekiem tez mam na jednej scianie, ale to byl wypadek przy jej piciu tylko moja jeszcze z cukrem byla

Domyślnie

He he niezły wątek, a ja właśnie jutro zaczynam remont i malowanie też, ale oczywiście sufit będzie na biało, żeby dobrze światło lampą odbijać Choć musiałem to dosadnie żonce wyperswadować, że nie może być żaden inny, bo WB zwariuje i np będzie miała na zdjęciach czerwone albo niebieskawe włosy
    pzdr
    było żółto i czerwono
    był też FUJI, ale wykończyła go czerwona zaraza
    fotografie Stankiewicz Tomasz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomek s Zobacz posta
    He he niezły wątek, a ja właśnie jutro zaczynam remont i malowanie też, ale oczywiście sufit będzie na biało, żeby dobrze światło lampą odbijać Choć musiałem to dosadnie żonce wyperswadować, że nie może być żaden inny, bo WB zwariuje i np będzie miała na zdjęciach czerwone albo niebieskawe włosy
    pzdr
    przesadzasz, jak Ci przeszkadza inny kolor włosów to rób wbudowana lampa, wtedy nie bedzie sie kolor odbijał, a róznicy w oswietleniu pomiedzy wbudowana i zewnetrzna prawdopodobnie nie zauwazysz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomek s Zobacz posta
    Choć musiałem to dosadnie żonce wyperswadować, że nie może być żaden inny, bo WB zwariuje i np będzie miała na zdjęciach czerwone albo niebieskawe włosy
    pzdr
    Oj tam. Ja mam jasnoniebieski sufit (w zasadzie to 3 kolorowy: niebiesko-żółto-fioletowy) i nie widzę problemów przy odbijaniu światła lampy. Żeby było śmieśniej, to ściany są w odcieniach zieleni z domieszką złota.

Domyślnie

chyba jednak zgodnie z sugestiami go zamknę ...
    onufry81 - a może by tak trochę grzeczniej (do pebeesa)?
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456

Uprawnienia umieszczania postów