Szukaj
Są na nich jeszcze takie oczoj***e czerwone pasy i kaloryfer jest czerwony. Tak nam się przypadkiem zrobiło, a potem dokupiliśmy w Kalwarii meble. No i powstał taki kącik telewizyjny, gdzie przyjmujemy tylko gości i wieszamy pranie, bo nie pamiętam kiedy ostatnio telewizję oglądałem![]()
Kolory scian u Zbyszka sa tu chyba najciekawsza czescia tego watku? czyzby to "szczypta papryki" Duluxa?Tez cos takiego miale i fajnie wyglada w mieszkaniu
A co do tematu watka to wszystko zostalo wyjasnione, nawet test byl, wiec jezeli speedway nie wyciagnal do tej pory wnioskow, to moze pociagnijmy dalej temat dekoracji wnetrz![]()
To chyba rzeczywiście Dulux - taki ceglasty i ten drugi czerwony - możliwe, że szczypta papryki. Oni zawsze mają śmieszne te nazwy. Ostatnio malowałem pokój, to mam na ścianach "kawę z mlekiem", hehe.
Kawe z mlekiem tez mam na jednej scianie, ale to byl wypadek przy jej piciutylko moja jeszcze z cukrem byla
![]()
He he niezły wątek, a ja właśnie jutro zaczynam remonti malowanie też, ale oczywiście sufit będzie na biało, żeby dobrze światło lampą odbijać
Choć musiałem to dosadnie żonce wyperswadować, że nie może być żaden inny, bo WB zwariuje i np będzie miała na zdjęciach czerwone albo niebieskawe włosy
![]()
pzdr
chyba jednak zgodnie z sugestiami go zamknę ...![]()
onufry81 - a może by tak trochę grzeczniej (do pebeesa)?
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
Skontaktuj się z nami