Close

Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 66

Wątek: Kupno Laptopa

Domyślnie

a jesli można zapytać to jaką toshibe??

bo poszukałem sporo i znalazłem Satellite A200-1CR
    ma pentium core duo 1,73 GHz
    1GB pamięci

tylko czy grafika Intel Graphics Media Accelerator 900 wyciągnie obróbkę dużych zdjęć itp??

niby ma do 256MB i przy 1GB pamieci to niewielka strata... ale czy nie będzie się to wieszało ??
    DwaCzarneEosy|SzkiełkoOkoSwiecidełko

Domyślnie

stoję przed podobnym problem, mam PS pod winde, dużo osób poleca maca, czy licencja która mam będzie aktualna na macu?
    pozdrawiam Piotr

Domyślnie

A jak to jest w końcu z tymi macbookowymi matrycami? Nadają się do foto?

Ostatnio kamash wrzucał swoje zdjęcia i pojawił się wątek, że macbooki do foto się średnio nadają ze względu na matryce.

Prawda to czy fałsz?

Jeżeli prawda to iMac? Inny monitor?
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adrian Zobacz posta
    A jak to jest w końcu z tymi macbookowymi matrycami? Nadają się do foto?

Prawda to czy fałsz?

Jeżeli prawda to iMac? Inny monitor?
    średnio.... jeśli podchodzisz w pełni profesjonalnie to niestety średnio się nadają

iMac - nowy model 24 - ma bardzo fajny wyświetlacz - także jest to ciekawa sprawa

ale mimo wszystko nie ma to jak "drugi" "zewnętrzny" monitorek

Domyślnie

nie zastanawiaj sie wez maca zaden laptop w tej cenie nie bedzie mial lepszej matrycy a do obrobki zdjec mac jest duzo wygodniejszy i wydajniejszy

Domyślnie

miałem okazje pobawić się troche macbookiem (nie pro) i jeśli chodzi o ekran to żadnego szału niema , słabe kąty widzenia w pionie poza tym 1280x800 to troche mało do obróbki grafiki.
    D50 nex5n x-pro1

Domyślnie

Mam brata architekta i od 2 lat ma ASUSa intel core duo 1.6Gh z 1G Raamu dyskiem 80G i ATI X1600.Pracuje na nim na archicadzie i innych tego typu programach i narazie nieslyszalem zeby narzekal.Przenosi go czesto.Duzo na nim pracuje i dziala bez zarzutow i szybko.Dziewczyna ma tez ASUSa tyle ze slabszego i celerona ale tez dziala swietnie wiec z czystym sumieniem polecam ASUSa.Jesli natomiast chcesz miec naprawde laptopa nie do zdarcia to na pierwszysm miejscu postaw DELL,MAC potem jest dlugo dlugo nic i dopiero srednia polka czyli toschiby,IBM,a dalej kanal czyli seria bron Boze ACER,ARISTO i syf po ktorego zakupie sie placze.

Domyślnie

Jak dla mnie tylko ThinkPad. Obecnie to niestety Lenovo, ale technologia IBMa pozostała. To pancerne laptopy. Dosłownie nie do zdarcia. Magnezowa obudowa, klatka chroniąca podzespoły, dysk twardy na amortyzatorach, kanaliki odprowadzające wodę w przypadku zalania. Poza tym trackpoint i najlepsza klawiatura. Nic innego nie istnieje.

EDIT: a najlepsze matryce w rozsądnej cenie oferuje niestety Benq.
    vasco5: Grafika Intel GMA spokojnie do radę przy obróbce zdjęć. Gorzej z 3D.
    Ostatnio edytowane przez vertigo ; 05-09-2007 o 22:10
    Klejony D80.

Domyślnie

jesli chodzi o Acera
    mam Acera 3 lata i nie mam z nim problemu, nie wykluczam ze trafilem na dobry egzemplarz, kolegom psują się i Toshiby i F-S, a Acery nie, kwestia szczescia byc moze a moze nie tylko ?

Domyślnie Packard Bell

Witam
    Miałem kilka laptopów miedzy innymi ARMADE , ARISTO , DELL Inspiron 6000 żaden z nich nie był jakimś poważnym tytanem prędkości to uważam że na każdym z nich (pomińmy super jakość matrycy bo jej nie ma) można spokojnie pracować. W obecnej chwili używam PACKARD BELL (marka bardzo dobrze znana w USA niestety w Polsce duuuużo mniej) i uważam go za najbardziej stabilną platformę oczywiście za rozsądne pieniądze.
    Oczywiście wybór należy do każdego z osobna
    Pozdrawiam i życzę udanego zakupu.
    l D800 ll D600 l l V1 l l N35-1.8 l l ARSAT 35 l l N50-1.8D l l 85 1.4 l l l ZENIT122 l l SB 800 l l SB 600 l l kilka m-42 l a i NOGI Manfrotto... Nareszcie NIKKOR PC-E 24mm

Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów