Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 66

Wątek: Kupno Laptopa

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

poczekaj na santa rosa
    D50; F80; T 28-75 2.8; N 35 1.8; N 50 1.8; S 70-300;
    pozdrawiam marek

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Stalowa Wola / Kraków

Domyślnie

I ja się wypowiem, niedawno również miałem rozterke co wybrac (3 tys pln) bybrałem Asus'a. Nie zgodze się co do negatywnych opini o nim. W tym przedziale cenowym ciężko kupic coś lepszego. Moi znajomi zainwestowali taką kase w HP albo Toshibe. Morał taki, HP, osiągi w tej kasie cenowej lipa straszna i do tego win vista... Chcieliśmy mieć legalne win i akurat w hp dawali viste, t r a g e d i a... Sprobój w cos zagrać, albo popracować w jakimś prog graf (PS).. Ehh szkoda gadać... Toshiba, niby najmocniejsza w stawce a jednak... Padło chłodzenie i płyta... No chyba coś nie tak przy nowym lapsie... Ja wybrałem asus'a, moge tylko nażekać na słabą baterie (2-2.20 min). Ale że żadko kożystam z tego dobrodziejstwa to te parametry jakie mam zostawiają daleko w tyle HP czy Toshibe... Uwaga. Nie kupuj pod żadnym pozorem Acera... Szkoda się wypowiadać jakie to gó**...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez soko Zobacz posta
    osobiscie Asusa np nie polecam - jesli chodzi o serwis - na poczatku roku przez 2,5 m-ca procesora nie potrafili sciagnac. Podobno mialo sie cos zmeinic ale nie wiem.
    nic sie nie zmieniło
    wymiana nagrywarki trwa ponad miesiąc po czym lapek wraca z czech z uszkodzoną... nagrywarką
    odesłanie do serwisu i znów czekanie tygodniami
    Asus to jakieś żarty
    powiem z czeska "Mac to je ono" *

*kiedyś była taka czeska reklama "Coca Cola to je ono"

Domyślnie

jesli chodzi o Acera
    mam Acera 3 lata i nie mam z nim problemu, nie wykluczam ze trafilem na dobry egzemplarz, kolegom psują się i Toshiby i F-S, a Acery nie, kwestia szczescia byc moze a moze nie tylko ?

Domyślnie Packard Bell

Witam
    Miałem kilka laptopów miedzy innymi ARMADE , ARISTO , DELL Inspiron 6000 żaden z nich nie był jakimś poważnym tytanem prędkości to uważam że na każdym z nich (pomińmy super jakość matrycy bo jej nie ma) można spokojnie pracować. W obecnej chwili używam PACKARD BELL (marka bardzo dobrze znana w USA niestety w Polsce duuuużo mniej) i uważam go za najbardziej stabilną platformę oczywiście za rozsądne pieniądze.
    Oczywiście wybór należy do każdego z osobna
    Pozdrawiam i życzę udanego zakupu.
    l D800 ll D600 l l V1 l l N35-1.8 l l ARSAT 35 l l N50-1.8D l l 85 1.4 l l l ZENIT122 l l SB 800 l l SB 600 l l kilka m-42 l a i NOGI Manfrotto... Nareszcie NIKKOR PC-E 24mm

Domyślnie

to może ja też dwa słowa w kwestii laptopa .... przeczytałem wszystkie wątki na temat notebooków na ty forum i mój wybór padł na :

http://www.bluemobility.pl/product_i...oducts_id=1749

recenzje na jego temat mamy tu:

http://www.notebookcheck.pl/Recenzja...90.4123.0.html

do tego zestawu Eizo FS 1931 i jestem mega zadowolony. Do pełni szczęścia dołożyłem jeszcze 1 GB ramu wiec w sumie mam 3 GB. Jeśli chodzi o relacje ceny do jakości w życiu nie znajdziesz za taką kasę takiej maszyny. Malkontenci będą twierdzić że to kadłubek i co z tego jak gwarancja jest 2 lata door to door. Polecam wszystkim będącym w rozterce. Jedyny jego minus to że nie posiada dvi.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów