Jesli beda te sigmy...28 i 56 biore na bank zakladajac ze beda w normalnych rozmiarach...56 wyglada obiecujaco
Szukaj
Jesli beda te sigmy...28 i 56 biore na bank zakladajac ze beda w normalnych rozmiarach...56 wyglada obiecujaco
a fakens...rzeczywiscie DC;( caly misterny plan w p...u![]()
Czy ktos z kolegów spotkał się może z "oryginałami" NP-50FW do serii A7? Bo przy Nikonie D700 miałem kiedyś taki pfzypadek niby firmowy niby markowy...
Mam dwa, całkiem nieźle działały z 5 lat choć nie to co oryginał![]()
A7III + CV15/4.5v3 + CV21/3.5 + FE24-70/4 + FE35/1.8 + Batis 85/1.8 + STF100/2.8G + 70-300G
@zeberek1 przerabiałem temat i wiem jak rozpoznać oryginał, wrzuć zdjęcie jak coś,a co do działania lepiej kupić markowe zamienniki.
Nie brawęż puszku, bo akurat obiektywy, które pokazał Nikon to wielkie i drogie gruchy. Zupełnie bez sensu, dla mnieA przelotki to jednak nie wszystkich interesują, nawet jak działa to dobrze. Z resztą obiektywy Canona na Sony działają czasem lepiej niż na Canonach
Dla mnie w ofercie Sony brakuje właśnie 35/1.8. Jest sporo innych 35ek, ale tej akurat nie ma a dla niektórych to akurat najlepszy kompromis między waga, rozmiarami i jasnością. Oraz ceną.
Skontaktuj się z nami