Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 37

Wątek: Fastnet Rock

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Set mi sie podoba,kolorystyka tez,mniej wiecej tak to potrafi wygladac nad morzem lub oceanem blizej zachoodu slonca.Miejsce zacne! Greg istnieje szansa przyciagnac ta latarnie dlugim szklem ? Pytam bo widzialem fote zdaje sie na 500px z tego miejsca na dlugim czasie z rozmytymi chmurami i zastanawialem sie jak to mozliwe bez statywu Ciekaw tez jestem czy nie trzepalo ta lajba bo znajomy wspominal ,ze podczas wedkowania kutrm na Atlantyku zaliczyl 5 godzin wymiotow

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez vienko Zobacz posta
    Set mi sie podoba,kolorystyka tez,mniej wiecej tak to potrafi wygladac nad morzem lub oceanem blizej zachoodu slonca.Miejsce zacne! Greg istnieje szansa przyciagnac ta latarnie dlugim szklem ? Pytam bo widzialem fote zdaje sie na 500px z tego miejsca na dlugim czasie z rozmytymi chmurami i zastanawialem sie jak to mozliwe bez statywu Ciekaw tez jestem czy nie trzepalo ta lajba bo znajomy wspominal ,ze podczas wedkowania kutrm na Atlantyku zaliczyl 5 godzin wymiotow
    Tak mozna sciagnac dlugim, ale musial by byc wielkosci betoniarki a ND musial by byc przyciemniana szyba od BMki Sciema, internet pelen jest fotomontazy z ta latarnia.
    Co do bujania to troche sie tego balem, plywalem jzu promami ale to wielkie jest a lodkami na malych odleglosciach, nigdy nie mialem problemow z wymiotami...docelowo zaopatrzylem sie w aviomarin (moze pomoze), okazalo sie jednak, ze dzien byl tak spokojny, ze woda niemal stala.
    W odleglosci duzej od ladu zaczela sie tak zwana martwa fala, niby spokojnie, ale ocean falowal spokojnie o kilka metrow w gore i w dol, raz nawet lodz spada w dziore i wszyscy sie oderwali od pokladu Wymiotow na szczescie nie bylo...ale tak to jest mozliwe.

Cytat Zamieszczone przez Zahir Zobacz posta
    Może to kwestia wieku i wzrok nie ten co kiedyś ale widziałem wyraźnie Drogę Mleczną kilka razy w życiu i nigdy nie zaobserwowałem kolorów na Drodze Mlecznej (w każdym razie nie takie atrakcyjne i nieco "oczojebne")

Operowanie na kanale jasności daje bardziej wiarygodne, w mojej ocenie, rezultaty i powyższa DM jest jedną z najlepiej obrobioną - z tych co widziałem. Dotyczy to również koloru

A dziekuje ci bardzo, mnie sie podobaja te kolorowe, ale ja z tej tez jestem zadowolony
    Ostatnio edytowane przez Greg77 ; 28-08-2018 o 00:18