Close

Strona 1347 z 1914 PierwszyPierwszy ... 347847124712971337134513461347134813491357139714471847 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 13 461 do 13 470 z 19131

Domyślnie

Nikon Zet? Pożyjemy, zobaczymy. Dziurę ma dużą i to jedno faktycznie rokuje - na naprawdę jasne obiektywy. Wszak Nikon był w tym do tyłu w całej swojej lustrzankowości. A reszta? Prędzej, czy później będzie plus/minus jak... reszta.
    Tymczasem ten się ślini, kto się ślini pierwszy, i ten się pluje, kto pierwszy pluje się.
    (Nie mając sprzętu, nie robiąc zdjęć, ale czytając Internet z oczami na wyświetlaczu smartfona.)

Matko, przecież ja nie o tym chciałem, albowiem hosanna! I na dodatek alleluja! (A może odwrotnie? Nie znam się.)
    Dostałem maile z Sony, że oba cashbacki zatwierdzone, w tym ten, dla którego musiałem oszukać system i wpisać późniejszą datę zakupu, bo prawdziwa była "nieuprawniona". Oprócz tego mail z supportu, że pracują nad naprawieniem błędu... (Ciekawe, po co, skoro termin minął?)

Ale mam też dylemat, i to poważny, egzystencjalny wręcz:
    Ponieważ do cashbacka musiałem popsuć pudełka, by do zdjęć wyciąć naklejki z numerami i kodami z pudełek (bez tego nie przeszło), to teraz nie będę mógł odsprzedać kompletów w stanie kolekcjonerskim. I pytanie - czy opłacało się za 450 złotych od sztuki? Tzn. czy cashback pokryje potencjalne straty?
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Domyślnie

A jednak zapłacili. Myślałem, że będą kombinowali, że nie kupiłeś w autoryzowanym punkcie.
    Fotografowanie jest równoznaczne z przywłaszczaniem sobie zdejmowanego przedmiotu. Oznacza to wchodzenie w pewien stosunek, który kojarzy się nam z poznaniem, czyli zawładnięciem. Susan Sontag
    A7 II Zeiss Batis 25/2 85/1,8 500px FB

ksh
    Gość

Domyślnie

Kup sobie nowe pudełka, po 20zł czasami są na olx

Domyślnie

Dobrze, że nie kazali wydrapać numerów z obiektywów.

Domyślnie

W kontekście najnowszych premier A7 trzyma fason, nadal pociągająca, atrakcyjna, przystępna cenowo i dobra w robocie. Brać i używać ...
    Fotografowanie jest równoznaczne z przywłaszczaniem sobie zdejmowanego przedmiotu. Oznacza to wchodzenie w pewien stosunek, który kojarzy się nam z poznaniem, czyli zawładnięciem. Susan Sontag
    A7 II Zeiss Batis 25/2 85/1,8 500px FB

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez meliszipak Zobacz posta
    W kontekście najnowszych premier A7 trzyma fason, nadal pociągająca, atrakcyjna, przystępna cenowo i dobra w robocie. Brać i używać ...
    Dokładnie Premiera ekscytująca, ale ja tam ze swojej (przestarzałej już przecież i chyba nie robiącej już dobrych zdjęć) A7-ki jestem zadowolony Do tego cena atrakcyjna i nawet uda się (stosunkowo) tanio obiektyw kupić Nic tylko uczyć się fotografować
    Lubię robić zdjęcia Na razie pstrykam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez koesh Zobacz posta
    Oglądnięcie tego 2/28 przeważyło że jednak ciamcianga 2.8/24 kupię, tylko że mam czas jeszcze z zakupem i czekam na promocje jakieś.
    Możesz się nie doczekać. 35/2.8 od chwili premiery potaniał o jakieś 10 PLN. No chyba, że to Cię satysfakcjonuje. Można za te oszczędności kupić małpkę albo paczkę papierosów
    W sumie ja chyba też kupię tego Samy, bo będę potrzebował na wyjazd. Potem pewnie znienawidzę i przedam z dużym upustem jakiemuś szczęśliwcowi.
    Ostatnio edytowane przez cz4rnuch ; 23-08-2018 o 16:23

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cz4rnuch Zobacz posta
    W sumie ja chyba też kupię tego Samy, bo będę potrzebował na wyjazd. Potem pewnie znienawidzę i przedam z dużym upustem jakiemuś szczęśliwcowi.
    1, 2, 3 zaklepane
    Lubię robić zdjęcia Na razie pstrykam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez meliszipak Zobacz posta
    A jednak zapłacili. Myślałem, że będą kombinowali, że nie kupiłeś w autoryzowanym punkcie.
    Mariusz...
    Kupiłem w autoryzowanym.
    I nie zapłacili, lecz zadeklarowali przelew w ciągu 28 dni.
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

ksh
    Gość

Domyślnie

ja mogę odkupić z dużym upustem na początku października

Strona 1347 z 1914 PierwszyPierwszy ... 347847124712971337134513461347134813491357139714471847 ... OstatniOstatni