Mam nadzieję że po premierach nikona i canona rynek używanych obiektywów coś się ruszy, pewnie znajdą sie tacy co w panice będą się wyprzedawać![]()
Szukaj
Mam nadzieję że po premierach nikona i canona rynek używanych obiektywów coś się ruszy, pewnie znajdą sie tacy co w panice będą się wyprzedawać![]()
Tak bardzo bym na to nie liczył... Może troszkę się trendy cenowe zmienią ale na pewno rewolucji nie będzie. Pewnie plesniaki znowu podróżeją, bo się rynek powiększy.
Ja raczej swoich batisów nie sprzedam
Wysłane z mojego SM-T530 przy użyciu Tapatalka
Witam koledzy!
Czy ktoś może używa adaptera K&F Leica M - Sony E? Jak on się sprawuje?
Czy może coś innego polecacie? Myślę o zaadoptowaniu Zeiss Biogona 2.0/35 do A7II...
Jestem dogłębnie rozczarowany postawą Najkona - liczyłem na srogie wyprzedaże systemów Sony, szczęk porzucanych w biegu do salonów foto bezluster, cajsiki rzucane na chodniki, a wyszło jak zawsze![]()
Bo tak naprawde przy dzisiejszym stanie rozwoju techniki foto zbyt wielkiej rewolucji wymyślic aie juz chyba nie da.
No i cisza ... Wszyscy pobiegli sprzedawać swoje A7 i zamawiać najnowsze Z-tki?
Lubię robić zdjęciaNa razie pstrykam
Sony center było puste dzisiaj jak patrzyłem czy mają na stanie 2/28mm, za tydzień pewnie zamkną i będzie tam Nikon Z center![]()
Oglądnięcie tego 2/28 przeważyło że jednak ciamcianga 2.8/24 kupię, tylko że mam czas jeszcze z zakupem i czekam na promocje jakieś.
Ostatnio edytowane przez ksh ; 23-08-2018 o 15:13
Skontaktuj się z nami