Close

Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 59

Wątek: Bałtyk cd

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 2pompony Zobacz posta
    Nie pękaj Krop! W sąsiednim wątku Kulten pokazał niemal takie samo zdjęcie tylko gorzej zrobione i wszystkim się podoba! Jak sobie nastukasz więcej postów i będziesz miał więcej kolegów, też Cię pochwalą.
    W ilości postów dominujesz zatem tę uwagę możesz idealnie skierować ku sobie. I nie byłbyś sobą gdybyś znów nie usiłował komuś dosrać, prawda?

Mi osobiście niedobrze się robi czytając twoje wynurzenia nacechowane megalomanią i przekonaniem o własnej nieomylności. Ale może innym ten styl odpowiada....

Co do zdjęcia to mniej więcej zgadzam się w wypowiedzią Sebastiana. Zdjęcie poprawnie naświetlone ale kadrowo takie przysadziste/ciężkie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kulten Zobacz posta

Mi osobiście niedobrze się robi czytając twoje wynurzenia nacechowane megalomanią i przekonaniem o własnej nieomylności. Ale może innym ten styl odpowiada....

He he, zazwyczaj jak ktoś nie umie mi odpowiedzieć merytorycznie, to słyszę takie wypowiedzi pełne klasy: niedobrze się robi, dosrać, styl mi nie odpowiada, a w ogóle to jestem bardzo be.

Chłopie, niedobrze ci - to nie czytaj! Albo czytaj i wymiotuj - na szczęście obie ewentualności mam rewelacyjnie w tyle. I popłacz dzisiaj w poduszkę, jaki świat jest niesprawiedliwy, że robi ci się niedobrze, a mimo tego ja od tego nie umieram.
    pozdrawiam bombelkowo

Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.

Rycerz
    Gość

Domyślnie

@2pompony daj spokój. Szkoda zdrowia dla trolingu. TWA ma się dobrze i nic z tym nie zrobisz

Domyślnie

Wiesz, posiadanie własnego zdania bywa w cenie, a to że niektórym ciężko się pogodzić z tym, że je wypowiadam mnie kompletnie nie wzrusza. To nie mój problem po prostu.

A co do TWA to ja po prostu jeszcze bardziej dogłębnie mam w tyle: jeśli mam na jakiś temat własne zdanie, a chce mi się akurat coś napisać - to piszę, i tyle. Mam na tyle oleju w głowie, żeby z TWA nie walczyć - bo to by było podobnie jak np. walka z modą wśród gimbazy: pewnych rzeczy dotyczących fryzury czy garderoby nie da się wytłumaczyć i już, sami muszą wyrosnąć z tych schematów.
    pozdrawiam bombelkowo

Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.

Domyślnie

Panowie dajcie spokój, off-topic robicie.

A zdjęcie mi osobiście podoba się, jako amatorowi. W większy format i na ścianę, jak te z Ikei, na uspokojenie nerwów. Polecam
    Pozdrawiam,
    Paweł
    Mój Instagram

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krop Zobacz posta
    No cóż patrząc na komentarze nie można się pomylić ....jestem w Polsce...
    Ale co powoduje, ze "jestem w polsce"? Wiem co miales na mysli piszac to, ale tutaj otrzymales dosc konstruktywna krytyke z ktorej zrobila sie {G}burza o TWA, temat tak stary i tak smieszny, ze czytac sie juz nie chce...
    Babel napisal o Kultenie i sratatata...osobiscie uwazam, ze nie mial racji, bo stawiajac obok siebie te dwa zdjecia to duze uproszczenie.
    Teraz wypowiem sie na temat zdjecia, jest ciezkie, tak mala ilosc nieba powoduje, ze jest malo oddechu, wielkosc kamieni (wielkosc na zdjeciu) powoduje, ze zdjecie przytlacza, samo ulozenie kamieni tez nie dodaje uroku.
    Ogolnie zdjecie poprawnie wykonane, technicznie dobre, ale poza tym kadrowo nie wyszlo, swiatlo tez takie spacerowe.

Pozdrawiam i prosze tylko nie mowic o mnie TWA bo dostane skretu kiszek ze smiechu.

Domyślnie

nie mam siły, jak tkoś nie chce pojąć, to już nie poradzę. trudno.
    Dyskusja jest bez sensu ze względu na Twoje braki, dwa braki:

najpierw brakowało
    ...pomysłu, umysłu i finezji.
    żeby zrozumieć mój komentarz.

Teraz brakuje Ci charakteru żeby się do tego przyznać.

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    Był raport więc skomentuję.
    jaką pipą trzeba być, żeby takie posty raportować

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    Jeśli to żart to powinna być emotka. Mają rację. To wygląda na napisane serio. Czasami lepiej napisac coś jaśniej (albo wcale). To zresztą częsty powód nieporozumień na forach, mnie też dotyka.
    No cóż, przeceniłem niektórych użytkowników.

Wyłączam się z tego wątku. Jak pipy chcą, to niech dalej raportują. Banujcie mnie jak uznacie to za słuszne itd...

Ja idę na kawę.

Pozdrawiam.
    Samsung M1733, HTC Magic, Asus K53S, Lomer Borneo, gatki z targu

Domyślnie

Na szczęście ja nic nie raportowałem (wzywam @Jaceka, aby to potwierdził), więc kolega wyżej z wściekłości na mnie obraża innych. Trzeba przyznać, że wspaniale puszczają mu nerwy.
    pozdrawiam bombelkowo

Domyślnie

Potwierdzam, to nie bombel.

Domyślnie

Piszesz tak, bo sami jesteście w TWA

Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni