Szukaj
Nie, nie Ty pierwszy rzuciles kamyczek do ogrodka pod tytulem "rozkrecamy spam".
Zeby nie bylo, nie chodzi mi o zadne upomnienie dla usera, tylko zwykle zwrocenie uwagi przez moderatora na niestosowne zachowanie.
Jak juz leca ostrzezenia, to wypada zaczac o poczatku.
P.s Dobra moze napisze komentarz do zdjecia, zeby nie bylo ze tylko nie na temat.
Otoz ja nie za bardzo lubie takei zdjecia, rzadko kiedy mi sie podobaja, po prostu nie moj typ fotografi.
Dodatkow, dosyc pustawo na dole...co tak pustke generuje na zdjeciu.
ale zeby nie bylo, ze tylko ktytykuje, to kolorystycznie jest ok.
Ostatnio edytowane przez krzysztofz24 ; 24-08-2018 o 16:31
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Niestety, podtrzymuję w całej pełni. Po prostu napisałem prawdę - dalszy ciąg dyskusji tylko to wzmocnił i potwierdził.
Krzysztof, jeśli ci tak bardzo zależy żeby mnie upomnieć, czemu wcześniej nie poszedłeś i nie naskarżyłeś, tylko czekałeś aż dotąd... Oj nieładnie się tak lenić, nieładnie...
pozdrawiam bombelkowo
Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.
Napisalem, ze nie chodzi o formalne ostrzezenie na forum. Tylko o slowne upomnienie...tak zeby bylo sprawiedliwie. Bo to ty zaczales i to swiadomie.
Nie zalezy mi az tak bardzo, zeby to zglaszac. Tak sobie tylko napisalem o braku sprawiedliwosci na tym swiecie.
To ze kiedys sie posprzeczalismy w Cafe, to nie znaczy ze np nie doceniam twoich (niektorych) komentarzy.
Potrafisz tak konstruktywnie czasami sie wypowiedziec o zdjeciu, ze powaznie szacunek.
A tutaj co, rozkrecasz spam. Wstyd.
Jak to bylo w regulaminie/zaleceniach dotyczacych komentowania zdjec? "Skupiamy sie na zdjeciu, bez wycieczek personalnych itp.
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Naprawdę? No to jakby to było tak poważnie o tym zdjęciu?
Widzisz Autorze, to nic, że zrobiłeś zdjęcie dobre, to nic że w sąsiednim wątku ktoś zrobił gorsze... Musisz Autorze zrozumieć teraz obiektywną prawdę, że tamto gorsze zdjęćie jest lepsze, a Twoje lepsze jest gorsze. Czemu tamto gorsze (które jest lepsze) chwalą? No tego przecież nei trzeba tłumaczyć, ta plastyka, ta niedościgła kompozycja tamtego zdjęćia, a Ty popatrz: 4 pixele za dużo obciąłeś, lipa stary, lipa!
Autorze, a kiedy to tutaj Twoje zdjęćie będą chwalić? No stary, jeszcze kupa czasu musi upłynąć, zobacz, musisz plastykę pokazać, nie obcinać tak idiotycznie o 4 pixele za bardzo, stary, doświadczenie, doświadczenie! Jeszce kupa nauki przed Tobą, ale może jak się wyrobisz...
I co Krzysztof, teraz już nie ma spamu, teraz jest dobry komentarz?
pozdrawiam bombelkowo
Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.
Teraz jest wyrafinowany, kasliwy i zakamuflowany spam.
I nie bede Ci pisal czemu i konkretnie gdzie, bo sam wiesz najlepiej.
A moze bys tak po prostu ocenil zdjecie, nie przyrownujac do innego autora, nie piszac o TWA itp.
To zapewne swiezy user moglby sie od ciebie czegos nauczyc...
Pozdrawiam, Krzysiek.
Skontaktuj się z nami