Szukaj
Jajku, jak ciężko! Taka była moja pierwsza myśl po ptwarciu posta... nie ma na tym zdjeciu nic co by zatrzymało na dłuższą chwilę. Sorry Winnetou.
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Pierwsza odsłona była ciekawsza, tutaj zgadzam się z Sebastianito.
Nie pękaj Krop! W sąsiednim wątku Kulten pokazał niemal takie samo zdjęcie tylko gorzej zrobione i wszystkim się podoba!Jak sobie nastukasz więcej postów i będziesz miał więcej kolegów, też Cię pochwalą.
pozdrawiam bombelkowo
Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.
W ilości postów dominujesz zatem tę uwagę możesz idealnie skierować ku sobie. I nie byłbyś sobą gdybyś znów nie usiłował komuś dosrać, prawda?
Mi osobiście niedobrze się robi czytając twoje wynurzenia nacechowane megalomanią i przekonaniem o własnej nieomylności. Ale może innym ten styl odpowiada....
Co do zdjęcia to mniej więcej zgadzam się w wypowiedzią Sebastiana. Zdjęcie poprawnie naświetlone ale kadrowo takie przysadziste/ciężkie.
He he, zazwyczaj jak ktoś nie umie mi odpowiedzieć merytorycznie, to słyszę takie wypowiedzi pełne klasy: niedobrze się robi, dosrać, styl mi nie odpowiada, a w ogóle to jestem bardzo be.
Chłopie, niedobrze ci - to nie czytaj! Albo czytaj i wymiotuj - na szczęście obie ewentualności mam rewelacyjnie w tyle. I popłacz dzisiaj w poduszkę, jaki świat jest niesprawiedliwy, że robi ci się niedobrze, a mimo tego ja od tego nie umieram.
pozdrawiam bombelkowo
Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.
Nie zgadzam się z tym absolutnie! Oba zdjecia diametralnie sie różnia (przykładowo ułożeniem w kadrze) co wpływa na odbiór! Jeśli zarzucasz użytkownikom forum TWA to wobec mojej osoby jesteś w błędzie. Oceniam zdjecie a nie autora.
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
A to jest wlasnie celowe i swiadome zaczecie gownoburzy.
I zenujace jest to, ze jesli juz moderacja sie wtraca i daje ostrzezenie innemu userowi za pewne slowo (i slusznie) to wypadaloby chociaz slownie napomknac tego kto zaczal ten spam.
No ale stary user to nie wypada.
Chyba z TWA jest.
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Skontaktuj się z nami