Gdzieś wyczytałem, że od naszego trenera na mundialu tylko senegalski zarabia mniej. Znaczy zarabiał, bo teraz to chyba już zarabia więcej.
Szukaj
Gdzieś wyczytałem, że od naszego trenera na mundialu tylko senegalski zarabia mniej. Znaczy zarabiał, bo teraz to chyba już zarabia więcej.
Czyż to nie jest piękne w piłce, taki faworyt odpada, a wielu cieszy się podwójnie bo chyba Niemcy za mocno wyśmiewali naszą reprezentacje.
Ostatnio edytowane przez ksh ; 27-06-2018 o 18:15
Jak to mówią, Koreańczycy nie przegrali dopóki nie siedzą w autobusie. Coż za rozkosz!
Goooool!!!! Drugi gooool!!! Tralala la. 0:2!!!
Go home niemcy, go home!!! Jak się zgrają, to tym samym samolotem wrócą co nasi![]()
Teraz czas żeby Brazylia z płaczącym Neymarem pakowała walizki![]()
Całkiem prawdopodobne.
zestaw N: d700 +17 + 70-200 // zestaw S: A7 + 40 + 24-240
akustyk.fc.pl albo tez bartrozanski@flickr
Nie to miałem na myśli. Irytuje mnie u Brazylijczyków jeden gość, który chciałby objechać wszystkich i wejść z piłką do bramki. Stąd ciut więcej niechęci w ich kierunku.
To wszystko jest nieistotne wobec faktu, że drużyna Niemiec po powrocie do domu zostanie rozstrzelana.
9Nie rozsmieszaj mnie. Sam sobie poszukaj informacji. Twaja wiara w "spiskowe teorie powstania swiata" to Twoj a nie moj problem. Jesli Ty kwestionujesz chociazby wikipedie (angielska, francuska, polska), to podaj jakiekolwiek inne zrodlo informacji ktore potwierdzi, ze jest inaczej.
Skontaktuj się z nami