Close

Strona 14 z 29 PierwszyPierwszy ... 4121314151624 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 131 do 140 z 286

Wątek: Mundial 2018

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

9
    Cytat Zamieszczone przez fanta Zobacz posta
    JJJ pokaż dowody, ja nie wierzę. Tylko nie wiki i inne internetowe wypróżniacze media głównego nurtu.
    Nie rozsmieszaj mnie. Sam sobie poszukaj informacji. Twaja wiara w "spiskowe teorie powstania swiata" to Twoj a nie moj problem. Jesli Ty kwestionujesz chociazby wikipedie (angielska, francuska, polska), to podaj jakiekolwiek inne zrodlo informacji ktore potwierdzi, ze jest inaczej.

Domyślnie

Murzyn pisze się przez duże M, a Afroamerykanin przez duże A. Chyba.

To nie jest kwestia urodzenia, czy koloru skóry. To jest kwestia myślenia. Na tej zasadzie dr Aondo-Akaa, mimo że jest niepełnosprawnym czarnoskórym, może być polskim patriotą. Bo myśli, jak patriota.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ligo Zobacz posta
    Murzyn pisze się przez duże M, a Afroamerykanin przez duże A. Chyba.

To nie jest kwestia urodzenia, czy koloru skóry. To jest kwestia myślenia. Na tej zasadzie dr Aondo-Akaa, mimo że jest niepełnosprawnym czarnoskórym, może być polskim patriotą. Bo myśli, jak patriota.

Chyba czy na pewno ? Ja mam duże wątpliwości i nie poprawiam innych jak sam nie jestem pewny.

Raczej nie kwestia myślenia tylko akceptacji.

Może być patriotą ale nie będzie rdzennym ,rodowitym Polakiem nawet jak się urodzi to korzenie ma obce. Nawet małe dzieci widząc murzynów dziwnie się patrzą bo coś się im nie zgadza.
    Co najwyżej może dostać Polskie obywatelstwo ale nie zmienia to niczego.We Francji to wszyscy imigrancji zarobkowi mają obywatelstwo tego kraju ale nie są prawdziwymi Francuzami.

Myślenie to za mało by być patriotą trzeba też działać, bo tylko po tym możemy ocenić kto jest patriotą a kto nie. Ten pan realnie działa jak na obecny czas.

Co do piłkarzy to kto obserwuje to można sobie przypomnieć kto i kiedy miał jakieś kontuzję policzyć czas i wyciągnąć wnioski, wiem co znaczą zerwane więzadła bo sam niedawno doznałem takiego urazu. To jakaś masakra. Najważniejsi piłkarze po urazach.Kapustki to w ogóle nie było nie wiadomo czemu. Od czasu meczu z Dania zaczęło się psuć. Coś mi się wydaje że już wcześniej wiedzieli że zostaną wciągnięci, nie było widać wielkiego rozczarowania i zwiększonego parcia.
    Ostatnio edytowane przez fanta ; 27-06-2018 o 08:45

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fanta Zobacz posta
    Chyba czy na pewno ?
    Na pewno.

Domyślnie

Napiszcie jakie stawiacie wyniki w spotkaniu z Kamikadze
    Nikon i podróże ...

Domyślnie

3-4:0 dla kamikadze.
    Ostatnio edytowane przez sufenta ; 27-06-2018 o 10:00
    I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr

Domyślnie

3:1 dla nas. Dajcie znać, czy zgadłem, bo ja nie oglądam.

Domyślnie

Jeśli strzelimy bramkę pierwsi to obstawiam 2:1 lub 3:2 dla nas. Jeśli pierwsi strzelą Japonki to może być powtórka z Kolumbii - czyli 2:0 albo 3:0 dla Kamikadze.
    Nikon FX i Olympus m4/3

Domyślnie

nie da sie przewidziec.
    nikt nie przewidzial takiej sytuacji jaka w ogole zaistniala.
    mozna co najwyzej zgadnac.
    mozliwych kombiacji wynikow nie jest az tak wiele , powiedzmy nie wiecej niz 10 , czyli szansa ze sie zgadnie nie jest wcale mala.

to tylko zgadywanka - taka zabawa.
    rownie dobrze mozna rzucac koscia.
    Nie ma znaczenia co kto powie , gdyz nie da sie przewidziec.

Domyślnie

2:2 dla nas
    Ostatnio edytowane przez krzych.g ; 27-06-2018 o 14:41

Strona 14 z 29 PierwszyPierwszy ... 4121314151624 ... OstatniOstatni