Close

Strona 1106 z 1914 PierwszyPierwszy ... 106606100610561096110411051106110711081116115612061606 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 051 do 11 060 z 19131

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cz4rnuch Zobacz posta
    No, bo magi to się do zupy dodaje
    Ooo choooj. tekst roku jak do tej pory.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez koberek Zobacz posta
    JNormalnego zdjęcia, można zrobić telefonem, czy tam lustrzanką z przed 10 lat,
    JDla takich fotek, to FF jest bez sensu, właśnie dla tego odradzam kupno FF początkującym, średnio, czy tam pro,
    A co, porządnym nowym aparatem już nie można robić normalnych zdjęć? Najlepsi fotografowie z najlepszego sprzętu grubą większość zdjęć mają 'normalną' bo nikt nie robi wyłącznie wypasionych zdjęć. A co gorsza - niektóre zdjęcia to im w ogóle nie wychodzą i je muszą usuwać! W ogóle mając FF mamy zakaz robienia zdjęć wakacyjnych gdzie nie potrzeba FF?
    Każdy się też dzieli tym czym chce. I to przy ograniczeniach wielkości zdjęć. Więc nie masz przeglądu pełnej twórczości ani jakości jaka jest potrzebna do danych zdjęć aby sugerować czy ktoś zasługuje aby używać drogiego sprzętu.
    Swoją drogą nie stałeś wtedy za aparatem i nie masz ŻADNEGO pojęcia czy dane ujęcie dałoby się zrobić innym sprzętem... Możesz sobie najwyżej domniemywać i fantazjować że dałoby się zrobić takie komórką.
    (Przy czym zaznaczę że nie odnoszę się do żadnych konkretnych zdjęć tylko do ogólnego podejścia z którym się nie zgadzam.)

JMagia, hmmm, powiedz o niej, bo jakoś nie widzę jej.
    JA jak Ty widzisz tą magię, to becaluj i nie kwicz
    To Ty 'nie widzisz magii' której się widocznie spodziewasz, ja w nią nie wierzę

JMiałem przejść na FF, ale nie widzę żadnego sensu, prócz wydanej kasy.
    I co, wszyscy posiadacze FF mają się czuć zobligowani do twórczości która zachęci Cię do kupna FF? Jak chcesz sobie samemu wytłumaczyć bezsens wchodzenia w FF i wydawania pieniędzy na to hobby to nie musisz przy tym obrażać innych i sugerować im jak mają wydawać swoje pieniądze.
    A ff to nie tylko zdjęcie wynikowe, to też sprzęt który pozwala zrobić to zdjęcie.
    Ostatnio edytowane przez ikit ; 29-03-2018 o 21:42
    A7III + CV15/4.5v3 + CV21/3.5 + FE24-70/4 + FE35/1.8 + Batis 85/1.8 + STF100/2.8G + 70-300G

Domyślnie

cz4rnuchu dobry kulinarny gość, czuje klimat

Domyślnie

Bl4ck jest smakoszem potraw egzotycznych. Wie, co dobre.

Domyślnie

@ikit, ale czemu Ty się tak napinasz?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ikit Zobacz posta
    A co, porządnym nowym aparatem już nie można robić normalnych zdjęć? Najlepsi fotografowie z najlepszego sprzętu grubą większość zdjęć mają 'normalną' bo nikt nie robi wyłącznie wypasionych zdjęć. A co gorsza - niektóre zdjęcia to im w ogóle nie wychodzą i je muszą usuwać! W ogóle mając FF mamy zakaz robienia zdjęć wakacyjnych gdzie nie potrzeba FF?
    Każdy się też dzieli tym czym chce. I to przy ograniczeniach wielkości zdjęć. Więc nie masz przeglądu pełnej twórczości ani jakości jaka jest potrzebna do danych zdjęć aby sugerować czy ktoś zasługuje aby używać drogiego sprzętu.
    Swoją drogą nie stałeś wtedy za aparatem i nie masz ŻADNEGO pojęcia czy dane ujęcie dałoby się zrobić innym sprzętem... Możesz sobie najwyżej domniemywać i fantazjować że dałoby się zrobić takie komórką.
    (Przy czym zaznaczę że nie odnoszę się do żadnych konkretnych zdjęć tylko do ogólnego podejścia z którym się nie zgadzam.)

To Ty 'nie widzisz magii' której się widocznie spodziewasz, ja w nią nie wierzę

I co, wszyscy posiadacze FF mają się czuć zobligowani do twórczości która zachęci Cię do kupna FF? Jak chcesz sobie samemu wytłumaczyć bezsens wchodzenia w FF i wydawania pieniędzy na to hobby to nie musisz przy tym obrażać innych i sugerować im jak mają wydawać swoje pieniądze.
    A ff to nie tylko zdjęcie wynikowe, to też sprzęt który pozwala zrobić to zdjęcie.
    Uważaj na żyłkę
    Właśnie Ty skutecznie mnie zniechęciłeś do posiadania FF,
    dziękuję Ci za to słodkoustny Kolego
    Wiara, hmmm, odpowiedz sobie sam.

- - - - kolejny post - - - - - -

Cytat Zamieszczone przez puch24 Zobacz posta
    Bl4ck jest smakoszem potraw egzotycznych. Wie, co dobre.
    Tak właśnie podejrzewałem, ale jakoś mnie gościu od Czarnuchowej FFomidorówki odciągnął

Domyślnie

@koberek, każdy kupuje co chce i do czego chce... Ja np. na początku roku kupiłem sobie FX'a żeby zabierać na rower...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nikoniarz Zobacz posta
    @koberek, każdy kupuje co chce i do czego chce... Ja np. na początku roku kupiłem sobie FX'a żeby zabierać na rower...
    Właśnie.
    Kolega kupił Kia Sorento i zachwala, ja bym tego badziewia nie kupił.
    Na tym polega demokracja.
    Tylko wciskanie wszystkim i zachwalanie FFomidorówki.....

Domyślnie

Mi tam aparat służy do ot tak fotek: zero artyzmu, po prostu pstrykam i sprawia mi to frajdę.
    @koberek powinienem się na przerzucić na focenie smartphonem?

A co mi tam! Zaniżę poziom wątku!

1)
    Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	TOM_0437_00010.jpg
Wyświetleń:	29
Rozmiar:	5,98 MB
ID:	6683

2)
    Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	TOM_0433_00008.jpg
Wyświetleń:	19
Rozmiar:	8,26 MB
ID:	6684
    Ostatnio edytowane przez Teu ; 29-03-2018 o 22:17
    Był Pentax, Panasonic, Nikon, Olympus, Fuji. Teraz Canon.

Domyślnie

Właśnie.
    Kolega kupił Kia Sorento i zachwala, ja bym tego badziewia nie kupił.
    Na tym polega demokracja.
    Tylko wciskanie wszystkim i zachwalanie FFomidorówki.....
    Problem jest w jednym- to, że Ty nie widzisz różnicy nie oznacza, że jej nie ma..

Strona 1106 z 1914 PierwszyPierwszy ... 106606100610561096110411051106110711081116115612061606 ... OstatniOstatni