Close

Strona 4 z 10 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 93

Wątek: D200 vs D300

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez blekota Zobacz posta
    a idźcie wy wszyscy w plener ...
    Jak jeszcze raz mi ktoś q... każe iść w plener, to nie wytrzymam i zbanuję. Zawsze jak muszę składać jakieś mozolne qrestwo, jak mam do wyszparowania 30000 zdjęć, jak siedzę 24/7 przed kompem i d... mam już od tego spuchniętą ktoś wyskakuje z propozycją, bym poszedł sobie w plener. Miejcież wy ludzie litość!!!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kyo Zobacz posta
    watku nie przeczytalem od poczatku ale temat jest conajmniej ciekawy i w duzym stopniu nawiazuje do tego co ja mam zamiar zrobic.O co chodzi? (...)

Kyo - kup sobie lornetke a pozniej rysuj to co widzisz. Starczy Ci na lata.
    Kolejny watek w ktorym deliberujesz co kupisz ?:>
    Litosci

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeth Zobacz posta
    Kyo - kup sobie lornetke a pozniej rysuj to co widzisz. Starczy Ci na lata.
    Kolejny watek w ktorym deliberujesz co kupisz ?:>
    Litosci
    Oj przestan.
    Jezeli przeczytales moj caly post powinienes zrozumiec o co mi chodzi i ze mam racje w tym co napisalem.
    Jezeli nie ,no to coz, mamy inny tok myslenia

ps. dlaczego zmieniles podpis?

Czornyj

popieram. Ja napewno nie z tych samych powodow co ty. Ale jezeli chodzi o plenery z roslinkami i innymi podobnymi rzeczami w ktorych nie ma ludzi,to w plenerze dostaje kur****y
    Ostatnio edytowane przez Kyo ; 23-08-2007 o 23:08

Domyślnie

Nie wiem gdzie to dopisać - dopiero co wróciłem z 13 godzinnej pracy. Wątek "jakieś nowości" zostawiam na weekend jako kurs szybkiego czytania. Co do ceny znalazłem coś takiego :

http://www.pocket-lint.co.uk/news/news.phtml/9597/10621/nikon-d300-dslr-camera-announced.phtml

The D300 will be available in November 2007 for an estimated selling price of £1299.99 in the UK and $1799.95 in the US.

Pamiętam jeszcze rok temu cena w funtach d200 było na poziomie 1300 a potem spadała 1150 i 999 a teraz 809.

Pozdrawiam

ps.
    http://www.warehouseexpress.com/?/ph...ikon.html#d300

przepraszam jeżeli to już gdzieś było.
    Ostatnio edytowane przez sradek ; 23-08-2007 o 23:29 Powód: cena
    S5 pro, S8mm, T17-50 2.8mm, N35mm 1.8, N50 1.4D, N85 1.8D, 10-20 sigma, nikon D7100
    https://radoslawsobik.pl/

Domyślnie

Czornyj
    popieram. Ja napewno nie z tych samych powodow co ty. Ale jezeli chodzi o plenery z roslinkami i innymi podobnymi rzeczami w ktorych nie ma ludzi,to w plenerze dostaje kur****y
    Ech, ja bym właśnie chętnie pierd... wszystkim i pojechał pofotografować kwitnące górskie łąki w dolinie Kieżmarskiej...

Domyślnie

(...)

ps. dlaczego zmieniles podpis?
    (...)
    Bo mysle ze "Nikon" wyjasnia wszystko

Domyślnie Opis D300

Tu macie krótki opis D300:
    http://www.fotografuj.pl/News/Nikon_...a_miare/id/781
    Cena sugerowana to około 1800 USD. To na nasze około 6300 PLN. W Polsce jeszcze pewnie coś dorzucą więc przyjmijmy 6500 - 6700 PLN na otwarcie. Więcej nie sądzę bo musiał by konkurować z 5D Canna.
    A może o to chodzi?
    D300; 17-55; 18-200VR; 50mm1,4, SB600. EOS500N, 28-105II USM; Speedlight380.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    Ech, ja bym właśnie chętnie pierd... wszystkim i pojechał pofotografować kwitnące górskie łąki w dolinie Kieżmarskiej...
    no ja niestety do krajobrazow to ..... pewni dlatego ze nie mialem mozliwosci nigdzi pojechac.
    albo dlatego ze wole fotografowac ludzi.

Nameth.
    ogolnie bardzo mi sie podoba twoj tekst w podpisie
    "If your pictures aren't good enough, you're not close enough - Robert Capa" to z war photographer prawda? tzn slowa pana fotografa o ktorym byl dokument? ostatnio to nawet komus powtarzalem

a i wlasnie, tez powinienem wrzucic madra mysl w podpis.a zapomnialem.wrzucam
    Ostatnio edytowane przez Kyo ; 23-08-2007 o 23:34

Domyślnie

no ja niestety do krajobrazow to ..... pewni dlatego ze nie mialem mozliwosci nigdzi pojechac.
    albo dlatego ze wole fotografowac ludzi.

Nameth.
    ogolnie bardzo mi sie podoba twoj tekst w podpisie
    "If your pictures aren't good enough, you're not close enough - Robert Capa" to z war photographer prawda? tzn slowa pana fotografa o ktorym byl dokument? ostatnio to nawet komus powtarzalem

a i wlasnie, tez powinienem wrzucic madra mysl w podpis.a zapomnialem.wrzucam
    Dokladnie. Swietny film. Swietny fotograf.
    Aczkolwiek nie sa to "slowa pana fotografa o ktorym bym dokument"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeth Zobacz posta
    Dokladnie. Swietny film. Swietny fotograf.
    Aczkolwiek nie sa to "slowa pana fotografa o ktorym bym dokument"
    no moge nie pamietac :P
    ps. cytowanie podmienia coniektore literki.

Strona 4 z 10 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów