Close

Strona 6 z 10 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 93

Wątek: D200 vs D300

Domyślnie

Kyo
    zdecydowanie lepiej zrobisz jak kupisz d80 i reszte kasy w jak najlepsze szkła.
    za 3 lata wymienisz pusze na nowsza, i mniej (a efektywniej) Cie to wyniesie niż to co sobie wymyśliłeś - najpierw super puszka a potem szkła. rób odwrotnie! bo zanim je kupisz, puszka nie wykorzysta swoich mozliwości - co tak naprawde oznacza, ze wywalasz kase w błoto
    wybacz, ale to co sobie wymyśliłeś to kupienie dobrego wyścigowego samochodu i trzymanie go w garażu, ewentualnie jazda na dwójce po podwórku. weź przykład z pana samochodzika, on w gównianym opakowaniu miał silnik ferrari 410.
    oczywiście jak ktoś napisał - to Twoja sprawa, niemniej ponieważ widać jak sie zagotowałeś, z koleżeńskiego dobrego uczynku warto Ci napisać, że być może na pewno zrobisz głupio jak zrobisz tak jak chcesz zrobić.

Domyślnie

Tylko matka997 nie zapominaj, ze wybajerzona puszka robi wieksze wrazenie na gawiedzi niz jakis durny obiektyw to sie chyba teraz lans nazywa

Rozmowny Awatar Macro
    Miasto
    Łódź/Warszawa/Sztokholm

Domyślnie

No już dajcie człowiekowi kupić tą puszkę, jak ma na nią i ochotę (czemu się absolutnie nie dziwię) i kasę.
    L166B | F80 | F65 | OM20 | D300 | N50/1.8 | N12-24/4 | T90/2.8 DI | S30/1.4 | F85/1.4 | takie tam...

"How do you feel about women's rights? I like either side of them."

Zbanowany
    Miasto
    Wrocław Psie Pole, psia mać !

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez blekota Zobacz posta
    chyba zanim zdąży d200 potanieć do niewiadomo jakiego poziomu to prędzej zniknie ze sklepów bo nie pamiętam aby jednocześnie można było kupić d200 i d100 albo 20d i 30d.
    Słaba pamięć. A pamietasz , ze jeszcze do dziś mozna kupić nowe body D70s oraz D80 he he he

Domyślnie

Robin, przyjąłem zakład (patrz wyzej). Wymiękasz?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez matka997 Zobacz posta
    Kyo
    zdecydowanie lepiej zrobisz jak kupisz d80 i reszte kasy w jak najlepsze szkła.
    za 3 lata wymienisz pusze na nowsza, i mniej (a efektywniej) Cie to wyniesie niż to co sobie wymyśliłeś - najpierw super puszka a potem szkła. rób odwrotnie! bo zanim je kupisz, puszka nie wykorzysta swoich mozliwości - co tak naprawde oznacza, ze wywalasz kase w błoto
    wybacz, ale to co sobie wymyśliłeś to kupienie dobrego wyścigowego samochodu i trzymanie go w garażu, ewentualnie jazda na dwójce po podwórku. weź przykład z pana samochodzika, on w gównianym opakowaniu miał silnik ferrari 410.
    oczywiście jak ktoś napisał - to Twoja sprawa, niemniej ponieważ widać jak sie zagotowałeś, z koleżeńskiego dobrego uczynku warto Ci napisać, że być może na pewno zrobisz głupio jak zrobisz tak jak chcesz zrobić.
    no zrobie ********** glupio jak kupie d300 ,85, f/1.4 i 70-200 vr.
    Ludzie. Ja wiem o co wam chodzi ze szkla lepsze itp. Ale kompletnie omija was fakt ze szkla tez bede mial.
    a d80 nie chce.

Domyślnie

nie ominął mnie ten fakt, bo pisałes, że będziesz je miał - ale później później (albo cos pomotałem)
    no ale to jest Twoja sprawa, ja Ci tylko sugestię zapodaję, jednorazowo i delikatnie, bo mnie tam lata koło dekla jakie masz soczewki

Domyślnie

matka997.
    przeskok z d50 na d80 jest w moim mniemaniu bez sensu.Jakbym planowal kupic d80. rownie dobrze moglbym zostac przy d50 i zamiast d80 kupic fajne szkielko

Domyślnie

nie uszczęśliwiajcie człowieka na siłę - chce kupić, ma za co, niech bierze, jego sprawa
    Boxing is like Christmas - it's better to give than to receive

Domyślnie

i nam watek "jakies nowosci" Admin zamknal

Strona 6 z 10 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów