Kilka lat temu jak kupowałem NEX-6, to dzwoniłem do serwisu i powiedzieli, że wystarczy dowód zakupu. Kupowałem w Polsce.
Szukaj
Kilka lat temu jak kupowałem NEX-6, to dzwoniłem do serwisu i powiedzieli, że wystarczy dowód zakupu. Kupowałem w Polsce.
Ja dzwoniłem i napisałem dodatkowo maila aby mieć to na piśmie. W przypadku gwarancji miedzynarodowej podstawą realizacji gwarancji dla Sony Polska jest wypelniona karta gwarancyjna. W przypadku zakupu w Polsce pewnie wystarczy dowód zakupu.
OK, tak myślałem. Jednak Amazon to klasa sama w sobie, jeżeli chodzi o obsługę klienta. Kilka lat temu nie mogłem zainstalować aktualizacji na Kindle. Poklikałem kilkanaście minut na chacie, po kilku dniach miałem nowy czytnik w domu i miesiąc na odesłanie starego. Oczywiście wszystkie koszty po stronie A.
Ja bym się nie bał ani chwili kupna na A, sam zamierzam tam kupić 10-18, bo ceny lepsze niż u nas. Ostatnie o co się martwię to akurat gwarancja.
Jaką lampę polecacie do a6300? Prosze o pomoc. Dzięki
Godox t350s
Wysłane z mojego SM-T530 przy użyciu Tapatalka
tylko gdzie to kupić ? :P
A6000 + SEL 16-50 + SEL 18-105/4 + Samyang 12/2.0 + Helios-44-M4 58/2.0
Quadralite Stroboss 36 u nas występuje pod tą nazwą ☺a godoxa na jebaju jakas stówę taniej ale praktycznie bez gwarancji
Wysłane z mojego SM-T530 przy użyciu Tapatalka
Dzięki za propozycje!
Czy ktoś z was używa szkła sigmy 60mm ? Ale tak od dłuższego czasu...
Skontaktuj się z nami