Close

Strona 7 z 10 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 96

Wątek: Dress code

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gerronimo Zobacz posta
    A jak widać na powyższym przykładzie niektórym PM zupełnie nie przeszkadza kto filmuje na ich weselu i w co jest ubrany
    Na powyższym przykładzie wcale nie widać, że PM nie przeszkadza. Zaryzykuję stwierdzenie, że pojawiający się na wielu zdjęciach (czego się nie da uniknąć) będzie kłuć w oczy i skutecznie popsuje odbiór pamiątki.

Co do dyskusji - zgadzam się z tym, co napisał Ten Którego Imienia Nie Wolno Wymawiać.
    - Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
    - Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...

Domyślnie

Osobiście tylko jeden raz wystartowałem z krótkim rękawem na wesele i czułem się jak harcerzyk.
    Zawsze pełen gajer do kościoła (da się ubrać wygodnie). Ewentualne zrzucenie marynarki na przyjęciu, jeśli większość gości się wcześniej ich pozbędzie.
    Kamuflaż należy dobierać do okoliczności.
    D814 | 12-300/1.4-4

Domyślnie

o widzisz... a nie myli Cie nikt z kelnerem albo kierownikiem limuzyny?

Domyślnie

Dostaję czasem płaszcz do odwieszenia, ale nie zajmuje mi to strasznie dużo czasu
    D814 | 12-300/1.4-4

Domyślnie

a no... spodziewalem sie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dandan Zobacz posta
    Dostaję czasem płaszcz do odwieszenia, ale nie zajmuje mi to strasznie dużo czasu
    Gdybyś był w polówce to by nikt Cię nie zaczepiał, ale jak chodzisz w "ciuchach roboczych" to myślą że jesteś z obsługi wesela.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dareknik Zobacz posta
    Gdybyś był w polówce to by nikt Cię nie zaczepiał, ale jak chodzisz w "ciuchach roboczych" to myślą że jesteś z obsługi wesela.
    Ty tak na poważnie?
    D814 | 12-300/1.4-4

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dandan Zobacz posta
    Ty tak na poważnie?
    No pewnie że dla jaj. Popieram Twój styl.

Domyślnie

Jutrzejszy zestaw na ślub, nie ma jeszcze egipskich upałów więc koszula z długim rękawem, ale w zapasie są polóweczki z krótkim rękawem... Zaraz mi się dostanie pewnie po uszach, że to nie dreskod bo nie ma krawatu, spodni na kant i kompletu garniturowego, szytego na miare w butiku u wÓjka stasia na starym miescie ale co mi tam...

Ostatnio edytowane przez kurczeblade ; 26-05-2017 o 15:42

Domyślnie

No i super zestaw, można się dobrze ubrać bez garnituru, krawata i spodni w kant oraz białej koszuli. Jedyna drobna uwaga, Masz brązowe buty i brązowe pasy reporterskie(i super) oraz pasek do spodni jakiś ciemny kolor. Najlepiej dobierać kolor paska do butów, szczególnie jak będzie widoczny pasek. Nie fajnie wyglądają np.: czarne buty i brązowy pasek lub odwrotnie. Piszesz że jak będzie cieplej to "polówki" czekają, Ta koszula ze zdjęcia jest chyba cieńsza i bardziej przewiewna od polówek. Rękaw zawsze możesz podwinąć do łokcia.

Strona 7 z 10 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni