Mariusz,
Psi kuper świetny, ale ten przecięty cyklista naprawdę razi. Mniej by to raziło, gdyby był przecięty w pionie. Jakoś nie lubimy ludzi bez głowy. Bardziej jesteśmy w stanie zaakceptować takich bez ręki i bez nogi.
Szukaj
Mariusz,
Psi kuper świetny, ale ten przecięty cyklista naprawdę razi. Mniej by to raziło, gdyby był przecięty w pionie. Jakoś nie lubimy ludzi bez głowy. Bardziej jesteśmy w stanie zaakceptować takich bez ręki i bez nogi.
Hemingway: Great pictures. What camera do you use?
Irving Penn: Great story. What typewriter do you use?
NikoSam/SamsuNik (aka Maciej)
Kiedyś tak było. Tak jesteśmy "nauczeni"Ale jak patrzę jak to wszystko się zmienia w stronę bylejakości robi mi się słabo. Mam wrażenie, że głównie dotyczy to szeroko pojętego streeta. Kompozycja, ostrość, światło, to wszystko nic. Byle by było mocno kontrastowo. A że wszystko byle jak pocięte i bez pomysłu...to nic
![]()
meliszipak to nie jest przytyk do Ciebie(choć wiesz, że zdjęcie nie porywa) Ale pojawia się w sieci coraz więcej bubla. Najgorsze, że często ten bubel się podoba![]()
Fuji
Pies porywa zawsze
A ja bym sobie potrzymał choć A7II, ostatecznie A7, ale Rzeszów to jednak Polska CRok temu A7 była jeszcze w FJ, teraz nie ma nigdzie... Trzeba jechać do Kraka
ps. Meliszipak, dzięki za info na PM![]()
Psioniczni.pl Don't panic! Stay psionic!
Mariusz, to jakieś wielkie tajemnice z zakupem Batisów? Może daj na ogólny i ktoś jeszcze skorzysta?
Nie, żadna tajemnica.
Normalne ceny i normalny zakup.
Mieli w interfoto ale bez pudełek i bez osłon przeciwsłonecznych które drogie są. Nie chcieli opuścić, więc podziękowałem.
Na ebayu kupiłem. Oba na gwarancji, kompletne.
25 z Niemiec. 85 z Anglii.
4500zł i 4000zł. Ceny z przesyłką. 2% chyba jeszcze paypal pobiera za przewalutowanie i ochronę transakcji.
Trzeba sobie samemu na waluty krajów wymienic na ich stronie, bo jak z automatu to idzie to jakieś kosmiczne zdzierstwo jest.
To ważne!
OWAIN, Trzeba było jechać do Łochowa to byś sobie potrzymał z kompletem szkieł.
Ostatnio edytowane przez vid3 ; 10-10-2016 o 22:29
Skontaktuj się z nami