Bezlusterkowcem lustrzanki zastąpić się nie da. To bez dwóch zdań. A jakie te kity będą optycznie to dopiero zobaczymy.
Szukaj
Bezlusterkowcem lustrzanki zastąpić się nie da. To bez dwóch zdań. A jakie te kity będą optycznie to dopiero zobaczymy.
akustyk.fc.pl albo tez bartrozanski@flickr
System Eos-M oferuje najtańsze spośród konkurencji i bardzo przyzwoite: 22/2 oraz 11-22/4-5,6 IS. To są szkła dla których bym wchodził w eMki a nie ciemne kity. Oraz rewelacyjny funkcjonalnie adapter do szkieł EF i EF-S.
Świat jest pełen niezwykle ostrych, technicznie doskonałych lecz g#wno wartych zdjęć
D750+Z5+Zfc
A nadaje się do czegoś ta 22ka (AF, ostrość na brzegu), bo cena faktycznie rewelacyjna?
Profesjonalnych ambicji ten korpus raczej nie ma. Nawet chyba to nie jest dla zaawansowanych amatorów.
I póki co to myślę, że niestety canon półprofesjonalnego bezlustra nie wypuści.
Za dobrze się im jeszcze lustra sprzedają.
Bagnet jest ef-s?
11-22 też ma bardzo dobrą cenę. A ta przejściówka do canonowskich szkiełek lustrzankowych działa też z kundelkami a jeśli tak to czy są jakieś ograniczenia?
Skąd takie przypuszczenie? Dla mnie ten korpusik wygląda jak kalka 80D a ten jak najbardziej może uchodzić za sprzęt dla zaawansowanych lub średnio zaawansowanych amatorów. A co do sprzedaży to chyba ten poprzedni model bezlusterkowca (m3?) sprzedawał się lepiej niż sprzęt od Fuji a przynajmniej gdzieś widziałem takie dane.
Ostatnio edytowane przez cz4rnuch ; 09-09-2016 o 20:42
Skontaktuj się z nami