Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Bmw m5

Domyślnie Bmw m5

Pierwszy raz pokazuje tutaj swoje dokonania, więc narazie tylko jedno zdjęcie
    Możecie się czepiać tej taśmy przed autem, ale... nie mam nic na swoje usprawiedliwienie. I jeszcze ciasnego kadru, ale nie kadrowałem tego, taka fote zrobiłem, mój błąd
    Proszę o krytykę

//EDIT
    BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.

Z pozdrowieniami
    niepełnoletni fotoamator
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 04-12-2024 o 09:19 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting

Domyślnie

Fajna, choć ta taśma faktycznie przeszkadza.

To pisałem ja: amator
    "Being a champion is redefining what's humanly possible."
    Lance Armstrong | Blog Rowerowy | Flickr.

Domyślnie

rozumiem ze chchiales sie podzielic z wszystkimi ze widzilaes m5 po raz pierwszy,tak..? co masz na mysli ze nie kadrowales tego? nie przechodziles chyba kolo auta i nagle doznales olsnienia typu " o matko boska!!! m5!!! szybka dokumentacja niezbedna na forum nikona..."
    Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hallucinogen Zobacz posta
    rozumiem ze chchiales sie podzielic z wszystkimi ze widzilaes m5 po raz pierwszy,tak..? co masz na mysli ze nie kadrowales tego? nie przechodziles chyba kolo auta i nagle doznales olsnienia typu " o matko boska!!! m5!!! szybka dokumentacja niezbedna na forum nikona..."
    Nie będę się chwalił i wywyższał, bo jestem tu nowy, ale M5 nie robi na mnie aż takiego dużego wrażenia
    Nie kadrowałem tego, mialem na mysli ze tego nie edytowałem na PC(chodzi o kadrowanie), nie przerabiałem, poprostu nie kadrowałem, nie umiem tego prościej wyjaśnić

Dzięki za komenty
    Ostatnio edytowane przez matizq ; 26-11-2009 o 18:37

Domyślnie

To zdjęcie zrobiłeś "na stojąco"? Moim zdaniem lepiej byłoby gdybyś przyklęknął, ale to moje zdanie, ja też jestem początkujący
    "Being a champion is redefining what's humanly possible."
    Lance Armstrong | Blog Rowerowy | Flickr.

Domyślnie

na Twoim miejscu, przed umieszczeniem pierwszych zdjęć podpatrzyłbym u innych w jaki sposób pokazać ładnie samochód, bo to co ty pokazałeś, to zostawię bez komentarza

Domyślnie

Ogólnie mówiąc - ogladaj prace innych,ucz się, podgladaj i nie wrzucaj takich jak ta

Domyślnie

Zwykły pstryk. Powinien wylądować w koszu a nie na forum. Sorki. Próbuj dalej.
    D700/D300s/D50

Domyślnie

na minus: ciasny kadr, taśma i ogólny "przekaz".
    na plus: ogólnie jakość, światło i bardzo ciekawy kontrast, bez przepaleń i czarnych plam. Strzelam w ciemno że ciekawy wykresik byłby z oryginału tej fotki.

Domyślnie

Mogłeś zastosować Go żeby rozmyć nieciekawe tło. I trochę kiepsko wycięte, taśma to w ogóle porażka. A auto super, ale tu się ocenia zdjęcia nie auta!
    D80+18-105 VR | Nissin Di 622 | Velbon 600R | Akcesoria (Hoya, Hama, Lowepro)
    www.fotoryzacja.pl
    TOTAL BEGINNER

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów