Close

Strona 1 z 11 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 107

Wątek: EOS M5

Domyślnie EOS M5

• Sensor: 24.2 million pixel APS-C CMOS
    • AF: dual pixel CMOS AF, Touch AF
    • DIGIC 7
    • Zdjęcia seryjne: 7fps
    • Zakres ISO: 100-25600
    • Video: FullHD 60fps, 5-axis electronic image stabilization
    • Dynamic NFC, Bluetooth built-in
    • Karta pamięci: SD / SDHC / SDXC card
    • Wielkość: 115.6 x 89.2 x 60.6 mm
    • Waga: 427g

Dostępne będą zestawy
    EOS M5 body
    EOS M5 15-45mm kit
    EOS M5 18-150mm kit

z pozdrowieniami - Krzysiek
    Nikon Z6 + Zf + Z9 + N14-24/2.8S + N24-70/2.8S + N70-200/2.8G VR II + N35/1.8S + N50/1.8S + 75/1.5 + N85/1.8S + N105/1.4E

Domyślnie

podoba mi sie koncepcja. ciekawe tylko jak dziala AF i jaka cena...

Domyślnie

80D w mniejszej (i ładniejszej) obudowie. Co wcale nie znaczy, że to źle.

Zbanowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Specyfikacja i design bardzo bardzo ok. Teraz wszystko zalezy od AF i ceny. Jezeli zestaw z kitami za 4000zł, to Fuji leży i kwiczy.

Domyślnie

3 lata po premierze Samsunga NX30 i cudów technologicznych nie ma a róznica w cenie zapewne będzie x3 co z kolei marnie wyglada w porównaniu do Samsunga NX1.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Krzysztof_BB Zobacz posta
    3 lata po premierze Samsunga NX30 i cudów technologicznych nie ma a róznica w cenie zapewne będzie x3 co z kolei marnie wyglada w porównaniu do Samsunga NX1.
    ta... pewnie dlatego ten Samsung ma teraz 50% udzialu w rynku aparatow na wymienna optyke...

a nie... to nie Samsung...

http://www.dslrbodies.com/newsviews/...re-update.html

Domyślnie

Ooooo, M3 z wypustką udającą pryzmat a kryjącą nieergonomicznie umieszczony wizjer elektroniczny i z normalną (mniej przydatną niż w pełni odchylana) lampką wbudowaną
    Świat jest pełen niezwykle ostrych, technicznie doskonałych lecz g#wno wartych zdjęć
    D750+Z5+Zfc

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomfoot Zobacz posta
    Specyfikacja i design bardzo bardzo ok. Teraz wszystko zalezy od AF i ceny. Jezeli zestaw z kitami za 4000zł, to Fuji leży i kwiczy.
    Za duży optymizm tu widzę.. ;D Nie wiele gorszą, a bardzo podobną specyfikację (odchylany lcd, dotykowy af, video 60fps, szybki af, 5 osiową stabilizację miał chociażby e-m5 chyba z 4 lata temu). Oczywiście jeśli chodzi o matrycę to nowy canon zapewne ma czym się popisać. Także choć bardzo mi się ten canonek podoba to Fuji raczej jeszcze trochę pociągnie. P.s. Miałem Olka, mam Fuji, miałem też canona, Nikona, fanbojem żadnego z nich nie jestem.

Domyślnie

Jeśli komuś do szczęścia wystarczy bezlustro z dwoma ciemnymi kitami (np. jako uzupełnienie lustrzanki) - jak najbardziej OK.
    Ktoś, kto bezlusterkowcem chce zastąpić lustrzankę, zapewne nawet się nie obejrzy. Tutaj Fuji oferuje znacznie więcej.
    FF (Fuji + Fuji)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Merde Zobacz posta
    Jeśli komuś do szczęścia wystarczy bezlustro z dwoma ciemnymi kitami (np. jako uzupełnienie lustrzanki) - jak najbardziej OK.
    M5 + 15-45 + 22 dla mnie brzmi przepieknie. plus 50STM przez redukcje.

Cytat Zamieszczone przez Merde Zobacz posta
    Ktoś, kto bezlusterkowcem chce zastąpić lustrzankę, zapewne nawet się nie obejrzy. Tutaj Fuji oferuje znacznie więcej.
    zgoda.

tylko M5 jest mysle glownie do osob juz majacych duzego EOS-a ale szukajacych malego aparatu na wymienna optyke. i tutaj wyglada to naprawde niezle (jesli tylko AF nie przyniesie temu wstydu)

Strona 1 z 11 123 ... OstatniOstatni