Close

Strona 77 z 79 PierwszyPierwszy ... 27677576777879 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 761 do 770 z 786

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jurkarol Zobacz posta
    nie, tak to sie elegancko pije kawe. ale zobacz jak epalacze pala - jakby ssali albo pili cos katem ust. niby fajke lub saksofon. ukradkiem i niezgrabnie. usta w dziwnym grymasie bo musi uzyc sily do pociągnięcia wargami. czasem jeszcze to dumnie dyndajace akcesorium w ozdobnym etui na szyi, z ktorego pociagaja jak kuracjusz wode z dzbanuszka. z tym nikt nie wyglada dobrze. masakra

co znaczy, ze chemii jest w plynach duzo czy malo?ale wzgledem chemii dodawanej do tytoni?
    ważne jest co wpychamy do pluc. tu nie bardzo jeszcze wiadomo. w tytoniu smole mamy. to jest jasne przynajmniej.

jednak para moich znajomych po przejsciu na e-pap kaszle bardziej. nie wiadomo czy od tych plynow czy - jak mówią - bo im sie oczyszczaja pluca. ale ponad 3 miesiące to trwa. wiec nie wydaje mi sie...
    IMHO, z elektronicznym czy analogowym wygląda się równie nieelegancko, z przewagą mimo wszystko analogów, ale to moja opinia, pewnie dlatego że 'palę e'
    Jeśli chodzi o chemię, to w e mamy kilka - kilkanaście substancji, na razie nie wiadomo czy szkodliwych, natomiast w zwykłych kilka tysięcy o potwierdzonej rakotwórczości. Nie upieram się oczywiście, że e są fajne a analogi bleee ... paliłem i te i te i wybrałem e. Czas pokaże czy to był dobry wybór
    Kaszlu póki co u siebie nie zauważyłem, a to już ponad dwa lata, ale może każdy inaczej reaguje.
    TEMATYCZNE & RAWKI - Zapraszamy do zabawy
    Pozdrawiam, Michał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez thekrycha
    Jeśli chodzi o chemię, to w e mamy kilka - kilkanaście substancji, na razie nie wiadomo czy szkodliwych
    wiec epalacze sa krolikami doświadczalnymi i to mnie zwyczajnie bulwersuje, ze nie sprawdzono dzialania tych dodatkow.

a Ty jesteś nadal uzależniony - od epapierosa. spróbuj rzucić ha!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jurkarol Zobacz posta
    jak mam chcice na palenie to pale srednie cygaro. oczywiście tu się nie mozna zaciagac. sama dawka nikotyny jest duza. taka medytacja z cygarem trwa ponad 30 minut i wystarcza mi na 3 dni albo i tydzień.
    fajka tez jest dobrym wyjsciem lecz trzeba miec czas i cierpliwośc. w fajce i cygarze chodzi mi też o to, by tyton byl czysty bez chemicznych dodatkow smakowych.
    e-papierosa nie tkne bo ta chemia, ktora nikotyne ma rozpuścić w tłuszczach by doprowadzić ją do pluc mnie przeraza.

poza tym ssanie długopisu jest nieeleganckie i wygląda obciachowo. czy udało sie komus palic to elegancko?
    Elegancko powiadasz ? Paliłem cygara, pykałem fajkę (tytonie Amphora, AlsboBlack). Cygaro oślinione do połowy, fajka napełniona śliną do połowy Nie no wyglądało elegancko Zapewne powiesz - Bo palić cza umić No nie wiem..
    Po pykaniu, ssaniu E-fajurki (3 lata), wytwarzają takie seksowne usta . Kobiety na to lecą
    FuFu X100T
    Było D90, D7000, D7100, D610 i wiaderko słoików
    M
    oje tereny https://500px.com/sesio/galleries/gluszyca

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Seś@ Zobacz posta
    Po pykaniu, ssaniu E-fajurki (3 lata), wytwarzają takie seksowne usta . Kobiety na to lecą
    Też zauważyłem, haha ... I tego się trzymajmy
    TEMATYCZNE & RAWKI - Zapraszamy do zabawy
    Pozdrawiam, Michał

Domyślnie

ej chłopy, zujcie pszczoły!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Boryszuk Zobacz posta
    Po 13 latach palenia rzuciłem. Póki co dopiero tydzień z małym hakiem ale gdzieś trzeba zacząć, prawda?
    4 lata
    Pursue happiness with diligence

Domyślnie

16 lat jak na razie znaczy się 13 grudnia będzie 17
    D7100; kilka słoików N, T, S i reflektor SB;

Domyślnie

Mieszkam obecnie za Granicą (wiadomo - wyjazd za chlebem). Zawsze przywoże z Polski zapas fajek na następny okres wygnania. Marzyło mi sie nowe body, ale szkoda wydać tyle kasy jak ma się inne, bardziej potrzebne wydatki. A więc pół roku temu wpadłem na pomysł, że przestane palić, sprzedam fajki i kupie sobie D7100 bo i tak to pójdzie z dymem. Tak też zrobiłem, przestałem tak po prostu, bez żadnych gum, plastów itp. Ale niestety po 3 tygodniach niepalenia(cały czas miałem paczke w zasiegu) stwierdziłem, że jestem wolny i jednego mogę pyknąć. Obecnie znowu myśle o rzuceniu palenia i niewiem jak mogłem to wtedy tak łatwo zrobić. Cała ta "siła" drzemie chyba w D7100 który mi pozostał.
    D60, 18-200 vr i cos long-tele w przyszlosci

Sith Hospodar Impaler Awatar Dex
    Miasto
    Alpy Transylwańskie

Domyślnie

Zechciej zapalić 7100, może to da tego kopa

Domyślnie

Mi pomogło uwierzenie w to, że papieros nie sprawi, że lepiej się poczuję, że sprawi mi przyjemność. Wiesz, to uczucie kiedy po obiedzie, na pełny żołądek zapalasz fajkę i od razu czujesz się lepiej. No kiedy właśnie nie czujesz. I o to chodzi.

Ja w pierwszego sylwestra po rzuceniu dość mocno się zalkoholizowałem. Oczywiście pomyślałem sobie, że jednego mogę sobie zapalić. Spodziewałem się, że po 4 miesiącach będzie smakował wybornie. Okazało się, że po pierwszym buchu mało nie pojechałem do Rygi. To był kluczowy moment.
    Pursue happiness with diligence

Strona 77 z 79 PierwszyPierwszy ... 27677576777879 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów