Close

Strona 75 z 79 PierwszyPierwszy ... 25657374757677 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 741 do 750 z 786

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez FHR Zobacz posta
    Co zrobił?
    Grunt że wiesz o co chodzi Ot taki podkarpacki slang

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mbodniak Zobacz posta
    Grunt że wiesz o co chodzi Ot taki podkarpacki slang
    Mieszkam na podkarpaciu 21 lat prawie i jak żyję to tego nie słyszałem
    D70 + N18-105VR + N35/1.8G + SB-600
    Helios 44M-7/2 + Jupiter 135/3.5

Domyślnie

Mnie w grudniu strzeli 10 lat bez papieroska
    pozdrawiam, Wojtek

Domyślnie

Czepiacie się

A co do tematu - nic się nie zmieniło, nadal nie palę, chociaż czasami mam ochotę na dymka. Jednak poranne ssanie ustało, a i po jedzeniu nie mam ochoty na fajki Wrócił smak i powonienie... chociaż inaczej - odkrywam od nowa, przez fajki miałem jakieś takie stępione doznania

Domyślnie

U mnie dziś minęły dwa lata.
    Pursue happiness with diligence

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Boryszuk Zobacz posta
    Po 13 latach palenia rzuciłem. Póki co dopiero tydzień z małym hakiem ale gdzieś trzeba zacząć, prawda?

3 lata

Ktoś kiedyś powiedział, że prawdziwie rzuciłeś palenie kiedy zapomniałeś kiedy. U mnie to niestety zbiega się z czyimiś urodzinami, ciężko zatem zapomnieć
    Pursue happiness with diligence

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zolton Zobacz posta
    Nie palę cygaretów (może kiedyś okazyjnie na ognisku czy coś) i nie wiem jak to jest rzucić palenie ale macie może jakieś sposoby abywymusić na kimś rzucenie cygarów?
    Mój ojciec pali od 16. roku życia powiedzmy 1-1.5 paczki dziennie. Wiem, że to od psychiki zależy ale chciałbym aby w końcu przestał
    Próbowałem jak byłem dzieciakiem drastycznych metod (wkładanie trawy, paznokci, naskórka w papierosa ) myślałem, że się od tego pożyga ale jakoś to przepalił :/
    Macie jakieś sposoby?
    Kup mu na prezent książkę "Prosta metoda jak skutecznie rzucić palenie" - Carr Allen.
    Jak zacznie czytać i ją do końca przeczyta to może rzuci ale musi chociaż trochę chcieć tego.
    Nikon D90

Domyślnie

Kupiłem mamie Desmoxan, nie czytając ulotki, i też okazało się, że nie może tego brać ze względu na inne choroby i leki.
    Co począć? Kopci jak komin od niepamiętnych czasów, na krótko przestała parę lat temu z powodu choroby, ale potem znów zaczęła w silnym stresie. Nie pomagają prośby, nie pomagają groźby - czasem kończy się to kłótnią. Wzajemnej umowy sprzed prawie 20 lat (na zasadzie: rzucę palenie jeśli ty zrobisz coś tam) nie dotrzymała - ja zrobiłem, ona nie rzuciła.
    Ręce mi już opadają, bo truje siebie, ale nie tylko siebie.
    Ktoś ma jakiś dobry pomysł?
    Hemingway: Great pictures. What camera do you use?
    Irving Penn: Great story. What typewriter do you use?

NikoSam/SamsuNik (aka Maciej)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez puch24 Zobacz posta
    Kupiłem mamie Desmoxan, nie czytając ulotki, i też okazało się, że nie może tego brać ze względu na inne choroby i leki.
    Co począć? Kopci jak komin od niepamiętnych czasów, na krótko przestała parę lat temu z powodu choroby, ale potem znów zaczęła w silnym stresie. Nie pomagają prośby, nie pomagają groźby - czasem kończy się to kłótnią. Wzajemnej umowy sprzed prawie 20 lat (na zasadzie: rzucę palenie jeśli ty zrobisz coś tam) nie dotrzymała - ja zrobiłem, ona nie rzuciła.
    Ręce mi już opadają, bo truje siebie, ale nie tylko siebie.
    Ktoś ma jakiś dobry pomysł?
    Nic nie zrobisz, przepraszam za szczerość ale mam podobna sytuacje. Ja na szczęście, nie muszę na to patrzeć. Sukcesem w takim wypadku jest sam pomysł palacza, chce rzucić. Tam go prawdopodobnie nie ma. Ogólnie myślę, ze kobiety szybciej się uzależniają i ciężej im później wyjść z nalogu, OFC nie jest to regułą.

Domyślnie

Dzięx.
    Aż zbyt dobrze wiem, że żeby zmienić żarówkę, to przede wszystkim żarówka musi chcieć się zmienić.
    Hemingway: Great pictures. What camera do you use?
    Irving Penn: Great story. What typewriter do you use?

NikoSam/SamsuNik (aka Maciej)

Strona 75 z 79 PierwszyPierwszy ... 25657374757677 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów