Szukaj
Mnie w grudniu strzeli 10 lat bez papieroska![]()
pozdrawiam, Wojtek
Czepiacie się![]()
A co do tematu - nic się nie zmieniło, nadal nie palę, chociaż czasami mam ochotę na dymka. Jednak poranne ssanie ustało, a i po jedzeniu nie mam ochoty na fajkiWrócił smak i powonienie... chociaż inaczej - odkrywam od nowa, przez fajki miałem jakieś takie stępione doznania
![]()
U mnie dziś minęły dwa lata.
Pursue happiness with diligence
Kupiłem mamie Desmoxan, nie czytając ulotki, i też okazało się, że nie może tego brać ze względu na inne choroby i leki.
Co począć? Kopci jak komin od niepamiętnych czasów, na krótko przestała parę lat temu z powodu choroby, ale potem znów zaczęła w silnym stresie. Nie pomagają prośby, nie pomagają groźby - czasem kończy się to kłótnią. Wzajemnej umowy sprzed prawie 20 lat (na zasadzie: rzucę palenie jeśli ty zrobisz coś tam) nie dotrzymała - ja zrobiłem, ona nie rzuciła.
Ręce mi już opadają, bo truje siebie, ale nie tylko siebie.
Ktoś ma jakiś dobry pomysł?
Hemingway: Great pictures. What camera do you use?
Irving Penn: Great story. What typewriter do you use?
NikoSam/SamsuNik (aka Maciej)
Nic nie zrobisz, przepraszam za szczerość ale mam podobna sytuacje. Ja na szczęście, nie muszę na to patrzeć. Sukcesem w takim wypadku jest sam pomysł palacza, chce rzucić. Tam go prawdopodobnie nie ma. Ogólnie myślę, ze kobiety szybciej się uzależniają i ciężej im później wyjść z nalogu, OFC nie jest to regułą.
https://500px.com/Rafal_S Nikon FM2N
Dzięx.
Aż zbyt dobrze wiem, że żeby zmienić żarówkę, to przede wszystkim żarówka musi chcieć się zmienić.![]()
Hemingway: Great pictures. What camera do you use?
Irving Penn: Great story. What typewriter do you use?
NikoSam/SamsuNik (aka Maciej)
Skontaktuj się z nami