Close

Strona 2138 z 2397 PierwszyPierwszy ... 1138163820382088212821362137213821392140214821882238 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 371 do 21 380 z 23962

Wątek: Sony NEX

Domyślnie

Naserkiciu ! (jak mawia moja żona)

Panie Jacku, com napisał, napisałem, bo tak sobie uważam, nigdzie tam nie właziłem, póki się tu o zmianach nie zaczęło pisać. Pan masz takie zdanie, ja inne, ja tu jestem od 1,5 roku, nie liczę się i nie aspiruję. Ponadto podnosiłem też fakt, że właściciel ma swe prawa, a wątek (wątki IS) jest specyficzny. Ale żebram, póki nas nie zamknęliście, nie przenośmy tu awanturki, jeśli to jam, padalec, przeniósł, tedy - całkiem szczerze przepraszam Polacy kłócą się o duperele na żywo, a w necie to już sobie by flaki powydzierali. Co będzie, to będzie

@rycerz, dzięki, Drukarnia jest jednym z ostatnich pubów z Rzeszy, w których jest ten klimat, co to kiedyś był w Plastykach, Nielocie, Reaktorze, Architektach. No jest jeszcze Underground

W Drukarni bywają nawet nasze rodzime Ahaby, mam niewątpliwy zaszczyt być kolegą co najmniej trzech z nich

@d90. Przez Ciebie i Sancza zmokłem dziś, jakieś foty mam, ale że żona spożywa wódkę na imprezie służbowej, ja gotuję curry imirowe i zaraz zjaram ryż. Tedy foty później

Domyślnie

d90, co w Lublinie? szczerze powiem że nie wiem - sporo (chyba) pracuję a po pracy rodzina I zdjęć teraz bardzo mało robię, a jak już to też głównie rodzinę - a rodziny do netu nie wrzucam.
    Ale tak to jest jak maluchy są w domu.
    Za to cieszę się że Wy nadrabiacie i jest co pooglądać

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cichy70 Zobacz posta
    niemniej mogę za jakiś czas szanować bez mojej obecności tutaj.
    ale to was chyba najmniej martwi.
    a mnie i owszem, chociaż mogę spokojnie bez tego żyć.
    Zadaje ci więc proste pytanie. Co sie tutaj zmieniło (poza tym, że doszedł mój wpis )
    Jesli nic, to po co sugerowanie odejścia, albo że się nie przejmujemy.
    gdybym sie nie przejmował to bym z forumowiczami nie rozmawiał. Nie byłoby tych wpisów.
    Po prostu sytuacja jest dziwna - gasze pożar, którego nie ma. Jest tu larum, grożby odejścia. A powód? Powodu nie ma. Ktoś w innym wątku dał propozycje, która nie przeszła. No litości, to nawet rozmawiac nie możemy? Nakładacie na modów zakaz wypowiedzi?
    Teraz zacznie byc grożnie - bo takie usuwanie modów powoduje wychylenie wahadła raz w jedną, ale potem w druga stronę. Co skutkowało tym, czym skutkowało dla AO.
    Ja nie będę zawsze czytał i nie interweniował. Nie róbcie sobie wrogów z tych moderatorów, którzy sa przychylni. A teraz moderatorów jest kilkunastu. I mogą moderować z różnym wyczuciem.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Jacek, najpierw zaczęliście pisać o zmianach i porządkach tutaj, a dziś machać mieczomopem i kasować posty na prawo i lewo bez zastanowienia.
    (A błąd skryptu wyszedł Wam bokiem, bo zrobił z tego jeszcze większą karykaturę.)
    Potem zaczęliście przywracać, też bez większego sensu.
    Więc nie dziw się, że niektórzy mają deja vu (tak, po raz kolejny to piszę), co spowodowało >sarkazm mode< ON.
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Domyślnie

Ja się pytam, gdzie się podział Mariusz J?

Domyślnie

Owszem. Pisalismy. Tez na ten temat rozmawiales. Ty i doktor. I na koncu wykluł sie pomysl taki by kopiowac posty. By w tym temacie nic nie zmieniać. Bez przesady. Jalas panika sie tu szerzy a nie ma do tego podstaw. Taka postawa uzytkownikow bedzie powodowala ze nie bedziemy chcieli rozmawiac i ustalać, tylko bedziemy robili to co sami uwazamy. To nie jest lepsze. Uwazacie ze to gorzej, ale konsekwencją takich wpisow jest to ze nas pchacie w te strone.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

A po co kopiować ?
    Załóżcie sobie wątek techniczny np: a6000.
    Bedzie oddzielny wątek. Bedzie dobrze.
    Beda ludzie merytorycznie pisali. A Wy będziecie kasowali posty i fotki.
    Tak czy siak - ktos kiedys sie zorientuje ze tu sa pieniadze i zrobi inne forum.
    Kwestja reklamy tylko mz...

Po co nękać ?
    Stekać ?
    Szukac dziury w całym ?

I nie cytuj ilości odsłon pojedynczych wątków.
    Ja w ramach protestu, zeby wskaźniki opadły - biore urlop.
    Sanczo mowi ze on też. Na tydzień.
    Jakby kto co, to do niedzieli
    Pzdr

Ps.
    Zobaczę czy bedzie gdzie wracać ?

Buziaki dla wszystkich od sanczo !!!

Domyślnie

Znaczy, idzie na ostro

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    I na koncu wykluł sie pomysl taki by kopiowac posty. By w tym temacie nic nie zmieniać.
    To był chyba mój pomysł, ale nawet nie chce mi się sprawdzać, czy posty na ten temat jeszcze są czy wyleciały.
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Domyślnie

Nadciągała burza....

No i dla moich dwóch kolegów, d90 i sancza, co się obrazili, obiecane co z LT i primoplana. Warunków nie było, jedyny dostępny quasi bokeh:

[palce, linki, piwo ]

Ostatnio edytowane przez Owain ; 29-07-2016 o 23:49

Strona 2138 z 2397 PierwszyPierwszy ... 1138163820382088212821362137213821392140214821882238 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów