Pardon, do tamtych 18 doszło mi jeszcze 49. A już się chciałem pochwalić, że na temat piszęWracając do naszej zabawy to nie dziw się Jacku, że ludzie tak reagują, bo im na tych wątkach zależy. Sam jestem skołowany, bo z waszych klawiatur padają różne wypowiedzi. Ucieszyłem sie, gdy napisałeś że nie chcesz rozwalić IS, ale pisałeś też że będziesz ludzi zachęcał do zakładania nowych tematów i pisania w nich (o ile dobrze zapamiętałem). Różnie to można interpretować. Inni admini też różne rzeczy sugerowali. Poza tym to co się tu dzieje w psycho-gwarze opisuje się słowem neofobia a w takiej atmosferze ciężko dyskutuje się na argumenty. Mnie się pomysł wpkx'a spodobał i chyba warto to pociągnąć bo nie narusza on rdzenia wątków sprzętowo-pogaduszkowych a do tego merytorycznie czyni zadość woli miłościwie nam panującym. Przybędzie pracy adminom, ale jest was teraz tylu, że może sobie dacie radę. Tyle, że jak widać nawet tyle to za dużo dla niektórych forumowiczów. Rację miał nasz nostradamus Czornyj przewidując silny opór przed wprowadzeniem jakichkolwiek zmian. Co prawda słowa swoje kierował raczej do administracji, ale życie pokazało że wydźwięk mają one znacznie bardziej uniwersalny.
Szukaj

Odpowiedz z cytatem

Skontaktuj się z nami