d90 - może torba Eastpak? Mają regulowany rozmiar, kolorów mnóstwo, w cenie się zmieścisz.
Rumak polny, w kolorze - bardzo przystojny.
Szukaj
d90 - może torba Eastpak? Mają regulowany rozmiar, kolorów mnóstwo, w cenie się zmieścisz.
Rumak polny, w kolorze - bardzo przystojny.
Nexem też można robić "skany" starych slajdów i negatywów (robię NX-em), więc można też robić koszernie.
d90 - zajrzyj na aliexpres. Do wyboru do koloru (szukaj w torbach militarnych) a do tego masa wkładów do toreb, no i ceny więcej niż przyzwoite![]()
Dzieki za porady.
Ali znam i patrzyłem. Na militarne oczywiscie tez.
Ciezko cos mi wybrac.
Wymiar, nośność, wykonanie.
To czy bedzie do butów pasować - bez znaczeniakolor tez. Byle biała nie była
Wkłady wlasnie se kupie. Na pewno. Ale najpierw torba.
Stara juz ledwo zipie. Taka zwykła była. Znaczy nie militarna.
Ale i zakupy sie mieściły podstawowe i klamotow masa.
Ciezko ja zastąpić.
Mam też takie cos wojskowe. Torba fajna. Ale nie do konca.
Hamerykańska. Z wojsk chyba spadochronowych.
Wyglada jednak tak, ze z kilometra mnie z nią widac.
Jakbym z wojny wracał
Najprościej chyba powiem - połączenie torby na codzien (dla kogoś kto zakupy do domu robi) z torbą wypadową.
Oczywiscie na ramie. No i do nexa i plesniaków też.
(skita)
Idąc w takie miejsca, chciałoby sie wszystko miec w jednej torbie.
Picie, jedzenie, aparat itd.
Nie bedzie łatwo![]()
To zależy, dla ilu osób
Od kiedy chodzę z a6000, używam głównie czegoś podobnego:
http://77secondhand.com/pol_pl_EASTP...KA-30419_4.jpg
http://77secondhand.com/product-pol-...BA-GORSKA.html
skitowa, wiosenna Wisła
Ja sobie chwalę lowepro dashpoint 30 przytroczony do ramiączka plecakowego przy lewym ramieniu - można jak z kabury aparat wyrywać i strzelaćAle to tylko z kitem lub z E35/1.8 - większe nie wlizą.
Zatem gdybym, czysto teoretycznie, zupełnie abstrahując, całkiem niezobowiązująco, od niechcenia, przypadkiem - kupił kiedyś cajsa 16-70 to jest jakieś fajne nosidełko do takiego zestawu?
Tu niby skitem ale piszą 16-50 a na fotach 18-55:
http://www.bhphotovideo.com/c/produc...mera_case.html
W Dashpoint 30 powinien wejść NEX z 16-70. Na pewno w Dashpoint 20 wchodzi samo szkło.
Eleganckie
Jak trochę rozjaśnisz prawą stronę to będzie lżejsza, może to poprawi Twój odbiór że za dużo kadru tam![]()
A7III + CV15/4.5v3 + CV21/3.5 + FE24-70/4 + FE35/1.8 + Batis 85/1.8 + STF100/2.8G + 70-300G
czarnobiałe foty sie robiło 30 lat temu. dzisiaj nie wypada
a od za dużo wolnego z prawej, już bardziej mi przeszkadza, że głowa od góry ucięta?
- - - - kolejny post - - - - - -
na darmo namawianie, jak ktoś sie upiera przy swoim. mnie wystarczył jeden sampelek, zeby sie przekonac i nie żałuje.
co do pezeta- że się chowa... dla mnie to wada. po pierwsze bierze na to wsuwanie i wysuwanie prąd. po drugie od momentu załączenia do momentu zrobienia zdjęcia upływa sporo czasu i często może umknąc jakiś kadr z tego względu. jak dla mnie więcej wad, niż zalet. ale to dla mnie... dlatego jako zaślepkę mam 20/2.8.
X-S20 + 16-50 2.8-4.8
Skontaktuj się z nami