Feminizacja i równouprawnienie doprowadziło do tego,
że rodzaj meski jest na wyginięciu.
Kręgosłupy od picia piwa chyba sie sypać facetom zaczęły...
Tfu
Szukaj
Feminizacja i równouprawnienie doprowadziło do tego,
że rodzaj meski jest na wyginięciu.
Kręgosłupy od picia piwa chyba sie sypać facetom zaczęły...
Tfu
d90 - ...albo nie skomentuję
Owainie, również współczuję i życzę polepszenia. I postaram się nie skarżyć, bo ewidentnie mam lepiej.
Chwasty mam, nazbierane na ugorze zwanym trawnikiem miejskim, to może jakieś pstryki wyjdą. I to w "domowym studio", bez konieczności/przyjemności pełzania po łące![]()
Nie komentuj. Ja w sposob niezamierzony,
czasem prowokacyjnie chyba pisze, jak sie okazuje.
Facet ma obowiązki, jak mu sie wmawia.
Przykre to. Ale tak jest.
Feminizacja i diabli tam wiedza co jeszcze, spycha faceta na margines.
Wiec teges ...nie ważne, bo nie o tym to forum
Ocena otoczenia jest zawsze taka sama - problem z np kręgosłupem,
to problem "niewidzialny". Wiec go nie ma.
Obowiązki pozostają.
Autopsja.
Owain-owi oczywiscie wspolczuje.
Autopsja.
...
i sorki za refleksje, którą pewnie niewielu zrozumie![]()
Wiem coś o niewidocznych problemach, których w związku z tym "nie ma". Bo nie widać... Czego nie widać, tego nie ma.
Więc rozumiem.
Mi tu pisało sie tylko o kręgosłupie, o bólu, ograniczeniach ruchowych itd.
Nic wiecej.
Wracamy do nexów
mirek bruselkpwski jpg
Dzięki. To dam więcej.
Sztuka, jak widać focona za pomocą profesjonalnego sprzętu z równie profesjonalną latarką na jedną bateryjkę.
Gdyby tak jeszcze użyć profesjonalnego statywu zamiast profesjonalnej ręki, sztuka wyszłaby pewnie całkiem nieźle.
A3000,16-70
Nex6, Laowa15 na LensTurboII
Pany kochane, he, ja już 10 lat po tych operacjach, żyć się nauczyłem, ludziska większe mają problemy, raki, stwardnienia... zresztą d90 miał trochę racji
Nie wiem o co kaman z tym surrealnym klimatem, jak trafiłem do tego wątku to królowały Nieostra Panna Fenia i jeszcze bardziej nieostry kamienny kot w kapeluszu. Poza tym nie po to Fomag płaci mi miesięcznie niezłą sumkę za błaznowanie, by wprowadzać nastrój poważnego i rzeczowego ahabstwa
Ale na wszelki wypadek dam normalną, kiepską fotę, landszafcik, efekt moich nieudolnych zabaw z maską gradientu. Na dodatek zasada złotego podziału w dupie
Edit: Ligo, jaskinie generalnie nie są wdzięcznym tematem do zdjęć (sprawdzone w Aggtelek, może Zdyboo coś ma). Wydaje się, że jednak statyw nieodzowny i albo coś długiego na detale albo ze 10mm (dla apsc)
Ostatnio edytowane przez Owain ; 05-08-2016 o 18:48
Jestem jak d90 - nic a nic nie rozumiem
Piję piątkowe piwko, bawię się obróbką, mam ciągle wrażenie, że jestem 16-latkiem za kierownicąAlbo 16-latkiem dotykającym cycuszków pierwszy raz.
Z nuda wkleję chabazia, bo mnie się podoba.
Chciałem jakoś przegiąć suwakami jak d90, być jak On, artystyczny.
Ale jak zobaczyłem co wyszło, to tylko się piwem oblałem.
Więc dam zwyklaka (kurde, nawet ten helios ma fajną plastykę, myślałem,że tylko dziadkowy primoplan)
Chyba pójdę z żoną pooglądać jakieś kino moralnego niepokoju, bo zaraz zacznę wrzucać totalny shit![]()
Skontaktuj się z nami