Gossen to niech się zajmie przepałami w światłach o których przez grzeczność dla samego siebie nie wspomniałem
HDRu się brzydzę. W sumie to ciekawostka, nie wiedziałem że produkował też mierniki do temp. światła.
Szukaj
Gossen to niech się zajmie przepałami w światłach o których przez grzeczność dla samego siebie nie wspomniałem
HDRu się brzydzę. W sumie to ciekawostka, nie wiedziałem że produkował też mierniki do temp. światła.
Ej no, a gdzie widzisz HDR? Bo ja się nim brzydzę co najmniej tak samo.![]()
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
O HDRze mówię w kontekście swoich pstryków.
Czy ten "Color Finder" w pełni sprawny ? Sprawdzasz nim swoje puszki, jak w pokerze ?![]()
Ale tylko w trybie CINE.
To Sixon - chyba sprawny, ale jest jedynie fragmentem mojej małej, zaniedbanej kolekcji.
PS A propos - widziałeś ten kawałek?:
http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=256784
Snoblesse oblige:
Pewnie, że powinien...
Snoblesse oblige:
Już nawet nie chcę wyobrażać sobie jaką masę przedmiotów wyłowionych z niebytu zawiera ta kolekcja.
Co do filmów,najbardziej mi znany jak wspominałem wcześniej to NC21 król koloru, najlepszy na wakacje w Złotych Piaskach.![]()
Slajdów masz sporo, ale te robiłem raz w życiu. Niektóre pudełka chyba starsze ode mnie,lub od nas obu
np. Dekopan - Dojcze-Kodak ? Ten widzę po raz pierwszy.
Zajrzałem do swojej lodówki i też mam zaczyn kolekcji :Agfa Agfapan APX 100 z 2005 i Kodak ProFoto 400BW z 2004
A stary Icarex 35 stoi w komodzie, czeka i patrzy na mnie nienawistnie swoim szklanym ślepiem.
No dobra, przyznam się, to jest raczej wariacja na temat zafarbów niż konkretny zafarb
koniec edycji![]()
Ostatnio edytowane przez nordwind ; 25-05-2016 o 22:49
Janie, Tobie mogę pozazdrościć obcowania z klimatem.![]()
Snoblesse oblige:
Skontaktuj się z nami