jpg z puszki pełny kadr
Szukaj
jpg z puszki pełny kadr
Cześć.
Powiedzcie mi czy w tym aparacie da się jakoś sprawdzić ilość zrobionych zdjęć?
Planuje kupić dla rodziców jakąś używkę i coś nawet znalazłem, ale chciałem sprawdzić, jak mocno był eksploatowany i ile zdjęć zrobił.
A na co zwrócić szczególną uwagę (prócz rys na wyświetlaczu i soczewce)?
Jakieś rady?
Witam,
Planuje zakup takiego cuda. Przekonał mnie obiektyw (zakres ogniskowych), ciekawszy niż w RX100, przyzwoita cena, odchylany ekran. Rozważam też Panasonica TZ100, jednak cena i nieruchomy ekran mi się nie podobają
Mam pytanie, co do Canona G7 X.
Ma może ktoś zdjęcia krajobrazów? Góry najlepiej?Szerokie kadry, widoki itp.
Jeśli macie też zdjęcia z użyciem "zoomu" cyfrowego, to byłbym wdzięczny za wstawienie / podesłanie.
Wiem, że to tylko cropp, ale czasami jak miałem NEXa z 16-50 przydawał mi się (tak w zakresie dodatkowego powiększenia x2). Potem fotek z wakacji i innych wyjazdów nie chce mi się już obrabiaćtakże do sytuacji typu kozica w oddali, czy inny daleki obiekt, czasami fajnie by było takowy mieć. No i interesuje mnie czy, to co daje G7 X ma sens (w NEXie w małym zakresie miało).
Witam
Zdjęcia faktycznie fantastyczne. Tylko prośba do osób umieszczających zdjęcia o podawanie nastaw aparatu dla poszczególnych zdjęć.
Podobnie jak kolega wyżej również prawie na 100% stanę się posiadaczem G7X. I to już w czerwcu ponieważ urlop za pasem.
Skontaktuj się z nami