Close

Strona 6 z 9 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 90

Domyślnie

Zaraz jeszcze się okaże że twoje zdjęcia ktoś wpakował na Stocki z fokami, i że twój złodziej niby z tamtąd ma fotki.... Niby że je nabył...

Sprawdziłeś? ??

Ale by było... Zaskarżyć Stock ?
    D750, kilka DX, kilka "analogów" oraz kilka słoiczków no i błyskoteka 900

Domyślnie

Nie no, bez przesady Oryginały bez mojego logo w dużej rozdzielczości nigdzie nie były publikowane. Max, co wrzucałem w sieć, to 1200px i zawsze z logo
    Object error. Unable to run this script. Program terminated!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SerU Zobacz posta
    Ręce opadają...
    czeka cie troche nerwow ale powinno sie skonczyc dobre dla Ciebie i bardzo bardzo zle dla zlodzieja. nie zaluj na prawnika. z dosiadczenia powiem ze warto
    Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales

Domyślnie

ciekawe, czy złodzieje nie kombinują tak, by rozmyc źródło pochodzenia zdjęć, rozpowszechniajac je. aby wyszlo, ze znaleźli gdzieś już i nie oni pierwsi je wykorzystali

Domyślnie

Oni wykorzystują je czysto komercialnie więc nic im nie da że sobie gdzieś znaleźli.
    Jest twórcą i ma prawo żądać odszkodowania za używanie jego dzieła/dzieł bez pozwolenia, tym bardziej że złodziej dzięki nim uzyskiwał profity.
    D750, kilka DX, kilka "analogów" oraz kilka słoiczków no i błyskoteka 900

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jurkarol Zobacz posta
    ciekawe, czy złodzieje nie kombinują tak, by rozmyc źródło pochodzenia zdjęć, rozpowszechniajac je. aby wyszlo, ze znaleźli gdzieś już i nie oni pierwsi je wykorzystali
    Nie jest tak całe szczęście dla mnie, bo zdjęcie "się rozpowszechnia" z ich logo na moim zdjęciu...i dalej się rozpowszechnia, bo zdjęcia nie zostały usunięte, a już minęło sporo czasu od doręczenia listu.

Domyślnie

Dasz linka do tych zdjęć?
    D7100, Nikkor 50mm/1.8g, Sigma 10-20/4-5.6, Revuenon 135/2.8 | Sony RX100M3 | Raynox DCR-250 | Fuji X-T2, XF 18-55/2.8-4.0, XC 50-230/4.5-6.7, Stroboss 36F, K&F Nikon-Fuji adapter

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PiKa Zobacz posta
    Dasz linka do tych zdjęć?
    był link gdzies w tym wątku
    Spotyka się dwóch fotografów. Pierwszy pyta drugiego, który prowadzi za rękę synka:
    - Czesć! Kto to?
    - To mój syn. Janek.
    - Fajny, ale zrobiłbym go inaczej.

Domyślnie

Ale chyba do innych zdjęć
    D7100, Nikkor 50mm/1.8g, Sigma 10-20/4-5.6, Revuenon 135/2.8 | Sony RX100M3 | Raynox DCR-250 | Fuji X-T2, XF 18-55/2.8-4.0, XC 50-230/4.5-6.7, Stroboss 36F, K&F Nikon-Fuji adapter

Domyślnie

Sorry, ale nie wkleję tu linków na tym etapie sprawy. Możecie być jednak pewni, że jak się to wszystko wyklaruje, to zarzucę Was screenshotami, bo mam już tego sporo i niestety ich przybywa.

Strona 6 z 9 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów