Zaraz jeszcze się okaże że twoje zdjęcia ktoś wpakował na Stocki z fokami, i że twój złodziej niby z tamtąd ma fotki.... Niby że je nabył...
Sprawdziłeś? ??
Ale by było... Zaskarżyć Stock ?
Szukaj
Zaraz jeszcze się okaże że twoje zdjęcia ktoś wpakował na Stocki z fokami, i że twój złodziej niby z tamtąd ma fotki.... Niby że je nabył...
Sprawdziłeś? ??
Ale by było... Zaskarżyć Stock ?
D750, kilka DX, kilka "analogów" oraz kilka słoiczkówno i błyskoteka 900
Nie no, bez przesadyOryginały bez mojego logo w dużej rozdzielczości nigdzie nie były publikowane. Max, co wrzucałem w sieć, to 1200px i zawsze z logo
![]()
Object error. Unable to run this script. Program terminated!
Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales
portfolio - www.piotrfajfer.com
ciekawe, czy złodzieje nie kombinują tak, by rozmyc źródło pochodzenia zdjęć, rozpowszechniajac je. aby wyszlo, ze znaleźli gdzieś już i nie oni pierwsi je wykorzystali
Oni wykorzystują je czysto komercialnie więc nic im nie da że sobie gdzieś znaleźli.
Jest twórcą i ma prawo żądać odszkodowania za używanie jego dzieła/dzieł bez pozwolenia, tym bardziej że złodziej dzięki nim uzyskiwał profity.
D750, kilka DX, kilka "analogów" oraz kilka słoiczkówno i błyskoteka 900
Dasz linka do tych zdjęć?
D7100, Nikkor 50mm/1.8g, Sigma 10-20/4-5.6, Revuenon 135/2.8 | Sony RX100M3 | Raynox DCR-250 | Fuji X-T2, XF 18-55/2.8-4.0, XC 50-230/4.5-6.7, Stroboss 36F, K&F Nikon-Fuji adapter
Ale chyba do innych zdjęć
D7100, Nikkor 50mm/1.8g, Sigma 10-20/4-5.6, Revuenon 135/2.8 | Sony RX100M3 | Raynox DCR-250 | Fuji X-T2, XF 18-55/2.8-4.0, XC 50-230/4.5-6.7, Stroboss 36F, K&F Nikon-Fuji adapter
Sorry, ale nie wkleję tu linków na tym etapie sprawy. Możecie być jednak pewni, że jak się to wszystko wyklaruje, to zarzucę Was screenshotami, bo mam już tego sporo i niestety ich przybywa.
Object error. Unable to run this script. Program terminated!
Skontaktuj się z nami