Close

Strona 8 z 9 PierwszyPierwszy ... 6789 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 90

Domyślnie

To czyli wszystko dobrze się toczy.
    Gratulacje!

Jeszcze się można przeprosin publicznych domagać (a co za tym idzie zrobienie sobie dodatkowej reklamy) za całą akcję
    Z6 || N14-30/4s || N24-120/4s || N85/1.8s || SB-600 || YN560

ZAJRZYJ I WEŹ UDZIAŁ:
    >>RAWki<=>ZADANIA TEMATYCZNE<=>FOTOGRAFIA MIESIĄCA<<

Domyślnie

Powiem Ci spiritus, że to też jest brane pod uwagę. Może nie w formie przeprosin, ale w nieco innej formie. Stratny nie będę w każdym bądź razie
    Object error. Unable to run this script. Program terminated!

Domyślnie

I bardzo dobrze!
    Raz jeszcze gratuluję i czekam na kolejne wydarzenia.

ekhmm...to kiedy pijemy?

ZAJRZYJ I WEŹ UDZIAŁ:

Domyślnie

O no to dobrze słyszeć, że jednak jest jakiś odzew z ich strony i sprawa się kieruje na dobre tory.
    Czyli, warto działać w takich przypadkach. Dzięki SerU za podzielenie się taką historią. I powodzenia
    możliwe, że się nie znam a monitor mam słaby

Domyślnie

Będziemy mieli testera D5 i może D500 na forum? Życzę Ci bardzo
    Pozdrawiam,
    Paweł
    Mój Instagram

Domyślnie

Prawie 3 miesiące ciszy w temacie.
    Jak się sprawa ma?

ZAJRZYJ I WEŹ UDZIAŁ:

Domyślnie

Sprawa załatwiona już jakiś czas temu Nie będę podawał kwoty, bo nie mogę, ale przyzwoicie na tym wyszedłem bez dwóch zdań - chciałbym mieć taki dochód co roku

Domyślnie

BEZ JAJ! Mieliśmy pić, miało być tak pięknie, a tu nawet nie wiemy za ile... Jak nie możesz podać kwoty, powiedz przynajmniej ile dni /miesięcy mógłbyś bez przerwy chodzić napruty, i czy potem starczyłoby jeszcze na odwyk w porządnej klinice.

Dobra, a na poważnie opisz jak się skończyło: poszło gładko czy z przeszkodami, czy były uniki i ewentualnie jakie, no i w ogóle.
    pozdrawiam bombelkowo

Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.

Domyślnie

Napić to my się zawsze Bombel możemy - nie widzę przeszkód

Jeśli chodzi o sam proces dogadywania się, to w sumie poszło gładko. Człowiek okazał się nad wyraz komunikatywny i skory do rozmów. W prawdzie marudził co do kwoty (chyba nie jest to nic dziwnego), ale w końcu po negocjacjach doszliśmy do porozumienia.

P.S. Pod koniec roku miałem zamiar zmienić samochód... zrobiłem to 2 tygodnie temu

Domyślnie

NO to w sumie gratulacje, z każdego powodu: że wyciągnąłeś z gościa kradnącego cudze zdjęcia kasę, że Twoje zdjęcia okazały się na tyle dobrze, zeby kraść te a nie jakieś inne, no i z powodu szybkości, a przede wsystkim skuteczności działania angielskich sądów.

Że też mnie to nei spotkało. W Ameryce. I w pobliżu jakiejś bardzo skutecznej i bardzo znajomej kancelarii prawnej...
    pozdrawiam bombelkowo

Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.

Strona 8 z 9 PierwszyPierwszy ... 6789 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów