To czyli wszystko dobrze się toczy.
Gratulacje!
Jeszcze się można przeprosin publicznych domagać (a co za tym idzie zrobienie sobie dodatkowej reklamy) za całą akcję
![]()
Szukaj
To czyli wszystko dobrze się toczy.
Gratulacje!
Jeszcze się można przeprosin publicznych domagać (a co za tym idzie zrobienie sobie dodatkowej reklamy) za całą akcję
![]()
Z6 || N14-30/4s || N24-120/4s || N85/1.8s || SB-600 || YN560
ZAJRZYJ I WEŹ UDZIAŁ:
>>RAWki<=>ZADANIA TEMATYCZNE<=>FOTOGRAFIA MIESIĄCA<<
Powiem Ci spiritus, że to też jest brane pod uwagę. Może nie w formie przeprosin, ale w nieco innej formie. Stratny nie będę w każdym bądź razie![]()
Object error. Unable to run this script. Program terminated!
I bardzo dobrze!
Raz jeszcze gratuluję i czekam na kolejne wydarzenia.
ekhmm...to kiedy pijemy?![]()
ZAJRZYJ I WEŹ UDZIAŁ:
O no to dobrze słyszeć, że jednak jest jakiś odzew z ich strony i sprawa się kieruje na dobre tory.
Czyli, warto działać w takich przypadkach. Dzięki SerU za podzielenie się taką historią. I powodzenia
możliwe, że się nie znam a monitor mam słaby
Będziemy mieli testera D5 i może D500 na forum? Życzę Ci bardzo![]()
Prawie 3 miesiące ciszy w temacie.
Jak się sprawa ma?
ZAJRZYJ I WEŹ UDZIAŁ:
Sprawa załatwiona już jakiś czas temuNie będę podawał kwoty, bo nie mogę, ale przyzwoicie na tym wyszedłem bez dwóch zdań - chciałbym mieć taki dochód co roku
![]()
BEZ JAJ! Mieliśmy pić, miało być tak pięknie, a tu nawet nie wiemy za ile... Jak nie możesz podać kwoty, powiedz przynajmniej ile dni /miesięcy mógłbyś bez przerwy chodzić napruty, i czy potem starczyłoby jeszcze na odwyk w porządnej klinice.
Dobra, a na poważnie opisz jak się skończyło: poszło gładko czy z przeszkodami, czy były uniki i ewentualnie jakie, no i w ogóle.
pozdrawiam bombelkowo
Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.
Napić to my się zawsze Bombel możemy - nie widzę przeszkód
Jeśli chodzi o sam proces dogadywania się, to w sumie poszło gładko. Człowiek okazał się nad wyraz komunikatywny i skory do rozmów. W prawdzie marudził co do kwoty (chyba nie jest to nic dziwnego), ale w końcu po negocjacjach doszliśmy do porozumienia.
P.S. Pod koniec roku miałem zamiar zmienić samochód... zrobiłem to 2 tygodnie temu![]()
NO to w sumie gratulacje, z każdego powodu: że wyciągnąłeś z gościa kradnącego cudze zdjęcia kasę, że Twoje zdjęcia okazały się na tyle dobrze, zeby kraść te a nie jakieś inne, no i z powodu szybkości, a przede wsystkim skuteczności działania angielskich sądów.
Że też mnie to nei spotkało. W Ameryce. I w pobliżu jakiejś bardzo skutecznej i bardzo znajomej kancelarii prawnej...
pozdrawiam bombelkowo
Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.
Skontaktuj się z nami