Szukaj
Tłumów nie ma. Mimo tego zdjęcie albumowe.
Nie wiem, co napisać.
czy kościółek nie jest pochylony?
Kołysze się na wietrze![]()
D7100, Nikkor 50mm/1.8g, Sigma 10-20/4-5.6, Revuenon 135/2.8 | Sony RX100M3 | Raynox DCR-250 | Fuji X-T2, XF 18-55/2.8-4.0, XC 50-230/4.5-6.7, Stroboss 36F, K&F Nikon-Fuji adapter
a kolega nie potrafi wyswietlic sobie siatki w programie graficznym ? żenada
http://imageshack.com/a/img633/8927/otem6s.jpg
Nie wiem czego się koledzy czepiają. Że albumowe? No, żeby tu takie albumówki ktokolwiek wstawiał to by było wyśmienicie.
Mam wrażenie, że fajne światło znajduje się za tytułowym kościółkiem, a na nim go niestety brak. Zimna tonacja pewnie zamierzona? No i na koniec dla mnie to zdjęcie lepiej wygląda po odcięciu dołu, w panoramicznym ujęciu.
Dziwnym nie jest
Żenadą można by nazwać coś innego. Widzę, że lepiej nic nie pisać, bo autor ma niski próg wrażliwości na inne niż przychylne komentarze.
Sztafaż w postaci jakiś ludzi wniósł by ożywienie w fotografie. Bo miejsce niewątpliwie bardzo ciekawe i piękne, a fotka ładna lecz nic więcej.
Wpis o chropowatości asfaltu zdaje się, że też był mój. Ale oczywiście przepraszam, że w ogóle miałem czelność się odezwać.
Po prostu masakra.
I a propos przechyłu kościoła, to wczoraj też sprawdzałem, bo takie jest złudzenie.
Ostatnio edytowane przez basket ; 14-11-2015 o 15:59
Fuji
Autor jest tutaj juz tak długo ze jego prog wrazliwosci jest tak tolerancyjny, ze juz wiekszy byc nie moze , jednak przy napiszę delikatnie " niemądrych, całkowicie bezasadnych " takich chociazby jak komentarz dotyczacy asfaltu, na ktory z oczywistych względów nie odpowiedziałem , ale skoro kolega poruszył sam ten temati tak ręce opadają.
Podpowiadam, konstruowac merytoryczne polemiki, wowczas nie bedzie trzeba się z niczego tłumaczyć, z przyjemnoscia odpowiem na konkretne uwagi.
A zdjecie jak zdjecie, raczej większych uchybień technicznych nie posiada, ale ..... - jednemu moze sie nie podobac innemu wrecz odwrotnie. Wstawiłem je juz na kilka portali wiec znam o nim opinię - pozdrawiam
Skontaktuj się z nami