Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 29

Wątek: Kosciółek

Domyślnie Kosciółek

Islandia

zapraszam

pozdrawiam

Domyślnie

Tłumów nie ma. Mimo tego zdjęcie albumowe.
    Nie wiem, co napisać.

Domyślnie

Fakt mały tłumik by się przydał
    Fuji

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez basket Zobacz posta
    Fakt mały tłumik by się przydał
    hehe , do krajobrazu najlepsza procesja by była, panowie zastanówcie sie co piszecie. Ostatnio pisno mi ze asfalt ma za duzą ziarnistość , rozwalają mnie takie komentarze

Domyślnie

czy kościółek nie jest pochylony?

Domyślnie

Kołysze się na wietrze
    D7100, Nikkor 50mm/1.8g, Sigma 10-20/4-5.6, Revuenon 135/2.8 | Sony RX100M3 | Raynox DCR-250 | Fuji X-T2, XF 18-55/2.8-4.0, XC 50-230/4.5-6.7, Stroboss 36F, K&F Nikon-Fuji adapter

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ocelot Zobacz posta
    czy kościółek nie jest pochylony?
    a kolega nie potrafi wyswietlic sobie siatki w programie graficznym ? żenada

http://imageshack.com/a/img633/8927/otem6s.jpg

Domyślnie

Nie wiem czego się koledzy czepiają. Że albumowe? No, żeby tu takie albumówki ktokolwiek wstawiał to by było wyśmienicie.
    Mam wrażenie, że fajne światło znajduje się za tytułowym kościółkiem, a na nim go niestety brak. Zimna tonacja pewnie zamierzona? No i na koniec dla mnie to zdjęcie lepiej wygląda po odcięciu dołu, w panoramicznym ujęciu.
    Dziwnym nie jest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    a kolega nie potrafi wyswietlic sobie siatki w programie graficznym ? żenada

http://imageshack.com/a/img633/8927/otem6s.jpg
    Żenadą można by nazwać coś innego. Widzę, że lepiej nic nie pisać, bo autor ma niski próg wrażliwości na inne niż przychylne komentarze.
    Sztafaż w postaci jakiś ludzi wniósł by ożywienie w fotografie. Bo miejsce niewątpliwie bardzo ciekawe i piękne, a fotka ładna lecz nic więcej.
    Wpis o chropowatości asfaltu zdaje się, że też był mój. Ale oczywiście przepraszam, że w ogóle miałem czelność się odezwać.
    Po prostu masakra.
    I a propos przechyłu kościoła, to wczoraj też sprawdzałem, bo takie jest złudzenie.
    Ostatnio edytowane przez basket ; 14-11-2015 o 15:59
    Fuji

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez basket Zobacz posta
    Żenadą można by nazwać coś innego. Widzę, że lepiej nic nie pisać, bo autor ma niski próg wrażliwości na inne niż przychylne komentarze.
    Sztafaż w postaci jakiś ludzi wniósł by ożywienie w fotografie. Bo miejsce niewątpliwie bardzo ciekawe i piękne, a fotka ładna lecz nic więcej.
    Wpis o chropowatości asfaltu zdaje się, że też był mój. Ale oczywiście przepraszam, że w ogóle miałem czelność się odezwać.
    Po prostu masakra.
    I a propos przechyłu kościoła, to wczoraj też sprawdzałem, bo takie jest złudzenie.
    Autor jest tutaj juz tak długo ze jego prog wrazliwosci jest tak tolerancyjny, ze juz wiekszy byc nie moze , jednak przy napiszę delikatnie " niemądrych, całkowicie bezasadnych " takich chociazby jak komentarz dotyczacy asfaltu, na ktory z oczywistych względów nie odpowiedziałem , ale skoro kolega poruszył sam ten temat i tak ręce opadają.

Podpowiadam, konstruowac merytoryczne polemiki, wowczas nie bedzie trzeba się z niczego tłumaczyć, z przyjemnoscia odpowiem na konkretne uwagi.

A zdjecie jak zdjecie, raczej większych uchybień technicznych nie posiada, ale ..... - jednemu moze sie nie podobac innemu wrecz odwrotnie. Wstawiłem je juz na kilka portali wiec znam o nim opinię - pozdrawiam

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów