Close

Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 57

Wątek: Czy warto D70?

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Masz rację, to marzenie, ale mnie body wyniesie po odjęciu obiektywu 850zł, a D80 ok.2900zł, za różnicę mam SB800 + 50 1.8, + CF 4 GB.
    Obiekty to okolo 650-700, reszta to body.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotomich Zobacz posta
    miałem D70 i 2 raz bym go już nigdy nie kupił, jedyne co miał dobre to ostrość....
    To chyba jakiś pechowy model Ci się trafił, ja na swojego D70s nie narzekam

Domyślnie

Obiekty to okolo 650-700, reszta to body
    Nie przesadzaj 18-70 nowe chodzą po 1000zł, używki po 850zł, a 1750-850=900zł

To chyba jakiś pechowy model Ci się trafił, ja na swojego D70s nie narzekam
    D70s ponoć są mniej awaryjne, mają trwalszą migawkę i cieplejsze kolory( nie mówić że można to ustawić, ktoś porównał w konkretnych i takich samych ustawieniach D70/D70s)

Domyślnie

Co do tej awaryjnosci, to jedni mówia ze D70 jest mniej awaryjny i ma trwalsza migawkę a inni odwrotnie.

Domyślnie

Co do tej awaryjnosci, to jedni mówia ze D70 jest mniej awaryjny i ma trwalsza migawkę a inni odwrotnie.
    tu akurat o problemach D70s nie czytałem. Za canona G3 dałem 3300zł, dziś byle co w sklepie kosztuje ok 1000zł, to wychodzi na to że ten d70 to cudo za przyzwoitą cenę.

Domyślnie

Cudo to, to moze nie jest, ale bardzo dobry sprzęt jak za taka cenę

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez crofan Zobacz posta
    A to ciekawe, bo ja mam zupełnie odwrotnie, tylko jasne stałki i swiatło zastane
    Tak naprawdę lampa jest w wielu sytuacjach niezastąpiona - podobnie jak jasne stałki Dlatego stałki + lampa to jest to

A odnośnie pytania tytułowego - wg mnie nie warto - wolałbym nową puszkę (o ile da się dorwać gdzieś w miarę tanio takiego d70s).

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ciavar Zobacz posta
    a może lepiej dołożyć ok 300zł i mieć D40 z 18-55?

http://www.skapiec.pl/site/cat/2/comp/129780

co nowe to nowe
    no, bez jaj !

Domyślnie

Nawet gdyby tuzin jaj (strusich) dawali, to nie warto

Domyślnie

A odnośnie pytania tytułowego - wg mnie nie warto - wolałbym nową puszkę (o ile da się dorwać gdzieś w miarę tanio takiego d70s).
    I tu też jest racja, szukałem i szukam d70s w przyzwoitym stanie i przebiegiem, ale na allegro nie zaryzykuję z aparatem, już się przejechałem z dwoma drukarkami (polak sprzedaje dopiero jak się coś zaczyna psuć), a znajomy który sprzedaje D70 ma powód bo choruje na D200.

Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów